Celebrity News

OTKRIVAMO: Kriza na pomolu! Elena se nakon razvoda odlučila na šokantan potez

Razvod Elene Karaman i Jugoslava Karića godinu dana pre nego što se i zvanično dogodio intrigirao je javnost, a onda su kako se čini, nekadašnji supružnici mirno krenuli na svoju stranu. Imovina je podeljena na ravne časti, pa ipak, čini se da Eleni to nije bilo dovoljno...

OTKRIVAMO: Kriza na pomolu! Elena se nakon razvoda odlučila na šokantan potez

Već smo pisali o tome da su Elena i Jugoslav nakon razvoda sklopili sporazumni dogovor o podeli imovine. Jugoslav živi u svom stanu u strogom centru Beograda, nedaleko od restorana koji su pre nekoliko godina Elena i on zajedno otvorili, a koji su sada prodali. To je samo jedna od stavki na imovinskom stanju koje su u brakorazvodnom procesu morali da podele. Kuća na Kosmaju, koja je Eleni tokom godina veoma prirasla za srce, takođe je morala da bude prodata pa je otišla u ruke Jelene i Novaka Đokovića za tri miliona evra. Stavljen je na prodaju i letnjikovac u Ljutoj, tako da uskoro nijedna nekretnina neće vezivati ovaj bivši dvojac, a u međuvremenu, Elena je sebi već kupila novo imanje, i to u blizini kuće koja sad pripada Đokovićima. Ono što ukazuje na to da se ovaj par razišao u dobroj atmosferi, jeste njihov dogovor da deo najskupljeg nameštaja iz kuće na Kosmaju Elena premesti u svoj novi dom, dok će ostatak preuzeti Jugoslav.

Pročitajte: Sve što niste znali o Dušanu Reljinu, novom dečku Elene Karaman

Ipak, čini se da je novo imanje na Kosmaju, Elenu koštalo više nego što je mogla da očekuje. Dom se gradi, a troškovi samo rastu, pa je, barem po postupcima, na koje se posle razvoda odvažila dizajnerka enterijera, kriza sve izvesnija.

Naime, izvor za naš portal navodi, da se Elena odvažila na šokantan postupak. Naime, ona je rasprodala čitavu kolekciju umetničkih slika, koja joj je pripala raspodelom imovine. Vrednost Elenine kolekcije procenjena je na čak 80.000 evra, a šta će sa pomenutim novcem uraditi Elena, koja svakim novim postupkom sve više iznenađuje domaću javnost, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading