Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Žena arapskog milionera, Anika Božić predstavila sina

Anika Božić, popularna manekenka I blogerka, koja od udaje za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja živi na relaciji Pariz – Bliski istok, zbog neizvesne epidemiološke situacije u Francuskoj ocenila je da je selidba na neko vreme u srpsku prestonicu najpametniji potez u ovom trenutku

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Žena arapskog milionera, Anika Božić predstavila sina

Arapska princeza, kako srpski mediji godinama nazivaju manekenku i blogerku Aniku Božić (35), dane provodi s petogodišnjim sinom u Beogradu. Jedna od naših najpopularnijih blogerki s internacionalnim ugledom, otkako se udala za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja, živi na relaciji Pariz – Egipat, ali ju je trenutna neizvesna situacija u prestonici Francuske naterala da se sa sinom na neko vreme preseli u Beograd.

- Situacija u Parizu je krajnje neizvesna, školica mog sina je opet prešla na online program i do početka leta nije realno očekivati neki boljitak života i drastičnije popuštanje epidemioloških mera. Imajući sve to u vidu, nerealno je praviti dugoročne planove – kaže Anika. 

Pročitajte: Arapska princeza Anika Božić za "Story" otvorila vrata svoje čarabne vile na plaži (foto)

Petar Đorđević

 

 Vreme u Beogradu Anika koristi i da privede kraju pripreme za lansiranje sopstvenog modnog brenda.

- S obzirom da je moj novi brend Huitieme u pripremi za veliko lansiranje, vreme uglavnom provodim u radu sa svojim timom. Nažalost, većina mojih poslovnih obaveza svodi se na online rad, zoom pozive i retke, ali dragocene sastanke uživo – iskrena je blogerka koja svaki slobodan trenutak posvećuje igri s naslednikom Omarom, dok je njen suprug Iidalje poslom vezan za Pariz, iako planira da se pridruži porodici kada bude bio psolovno rasterećeniji.

Anika kaže da je njen sin u vrlo zanimljivoj fazi.

- Petogodišnjoj deci sve je interesantno. Omar je već neko vreme u fazi u kojoj pravi sopstvene zaključke i kada ima mišljenje o svemu. Moja porodica se maksimalno trudi da mu ispuni dane zanimljivim aktivnostima. Što se planova tiče, autorka bloga “Anika's times” smatra da je u ovim okolnostima nerealno u potpunosti kontrolisati i planirati život.

Petar Đorđević

 

- Mi pravimo planove, a Bog se smeje. Tako bih opisala svoju proteklu godinu, ali smatram da iako ne možemo u potpunosti da kontrolišemo planove, ono na šta sigurno mozemo da utičemo i da kontrolišemo je naša reakcija na njihovo osujećenje – iskrena je lepa plavuša, koja je pre devet godina magistirala na pariskom Institutu “Marangoni”. Anika nam je otkrila da ne preferira velika društva, koja nikada nisu prijala njenom senzibilitetu, a posebno je pažljiva sada, tokom pandemije virusa.

- Krećem se u uskom krugu ljudi kao i pre korone i, naravno, poštujem sve propisane epidemiolške mere – zaključuje vitka Anika, koja piše kolumnu za jedan inostrani modni magazin.

Opširnije pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 14. aprila

story

 

 

Komentari (0)

Loading