Celebrity News

Isplivala fotografija: Evo s kim Duško Tošić provodi vreme u Istanbulu

Duško Tošić i Jelena Karleuša čini se svakim svojim postupkom izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako je njihov odnos konstantno pod lupom i u senci brojnih napisa, svaki korak poznatih supružnika pomno je praćen. Nova fotografija Duška Tošića, isplivala je kao dokaz o društvu koje ima u Istanbulu, a o kom javnost ne prestaje da piše.

Isplivala fotografija: Evo s kim Duško Tošić provodi vreme u Istanbulu

Naime, brak Jelene Karleuše i Duška Tošića postao je omiljena tema domaćih medija, a čini se da supružnici s vremena na vreme svojim postupcima i objavama na društvenim mrežama, žele da zbune javnost i daju još više povoda za šuškanja koja su sve glasnija.

Duško Tošić potpisao je ugovor sa novim klubom "Kasimpaša" i sada boravi i radi u Istanbulu. Od kada se preselio u tursku prestonicu domaći mediji neprestano pišu o tome ko mu tamo pravi društvo, dok su njegova supruga i ćerke u Beogradu.

Pročitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić - Istina o dirljivoj ljubavnoj priči s puno bure i kontroverzi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Sada se na "Instagramu" pojavila fotografija, koja je jasno dala odgovor na pitanje o tome sa kim Duško provodi slobodno vreme u Turskoj.

Naime, njegov saigrač fudbaler Haris Hajradinović na svom "Instagram" storiju objavio je fotografiju u društvu svojih saigrača sa Balkana, među kojima se našao i Duško Tošić.

Instagram

 

Porodičan čovek, kakav je inače, Duško sve svoje vreme provodi na poslu, treninzima i u društvu saigrača.

Povrh svega, Jelena se nedavno oglasila i na temu svih napisa, koji su na njen i Duškov odnos navukli senku skandala.

Pročitajte: Više nema dileme - Rođendanska proslava Duška Tošića otkrila istinu o odnosu sa Jelenom

 

- Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada -nazdravila je Jelena uspehu svog supruga i dokazala da je sa njenim brakom sve u najboljem redu. 

Komentari (0)

Loading