Celebrity News

Jelena Karleuša i Duško Tošić: Istina o dirljivoj ljubavnoj priči s puno bure i kontroverzi

Jelena Karleuša i Duško Tošić na večnu ljubav zakleli su se 8. juna 2008. godine,a bajkovito venčanje organizovano je po želji trudne mlade.

Jelena Karleuša  i Duško Tošić: Istina o dirljivoj ljubavnoj priči  s puno bure i kontroverzi

Kada se 8. juna 2008. pevačica Jelena Karleuša udala za sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića, malo je onih koji su verovali da će ovaj brak opstati.

 Jelena, koja je prethodno provela godinu dana u braku s Bojanom Karićem, već je imala status zvezde, dok je Duško tek započinjao sportsku karijeru. Fudbaler je bio vrlo uporan da osvoji devojku čijim posterima je bila oblepljena njegova soba kada je imao 16 godina.

– On je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvezde. Odrastao je u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u „Proleteru” iz Zrenjanina. To mu je bio beg iz doma. Sa 16 godina prešao je u „OFK Beograd”. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK-a da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom s postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča – otkrila je Karleuša svojevremeno.

Kuća Jelene Karleuše krije tajnu njenog braka

 

 

Tog juna pre 13 godina par se zakleo jedno drugom na večnu ljubav, a o bajkovitom venčanju organizovanom do detalja po želji trudne mlade (a koje je po proceni medija koštalo 100.000 evra), Karleuša je svojevremeno izjavila:

– Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki.

Duško Tošić ne haje za tračeve, njegovoj sreći nema kraja

Par je ubrzo dobio ćerkicu Atinu (13), a godinu dana kasnije i Niku (12).

Istina o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića zanima javnost, a evo šta je o tome rekla pevačica

 

 

Iako ih je spojila velika ljubav, ona nije prošla bez trzavica. Iza Jelene Karleuše su dve teške godine tokom kojih je izgubila majku Divnu, ali se i borila da sačuva brak. Nedavno je istakla da joj ipak smeta tolika medijska pažnja vezana za njen emotivni život i da neke stvari želi da sačuva za sebe, a da je jedino važno da ona i njen suprug zajedno odgajaju ćerke.

Ispovest i suze Jelene Karleuše u emisiji uživo: Sada sam oslobodila veliki teret koji sam nosila na srcu

– Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Život ti nikad ne da ono što ne možeš da izdržiš. Ja sam izdržala, ali nažalost, sve to je mnogo uticalo i na moju porodicu i na moju majku koja je usred toga preminula – rekla je Jelena nedavno u jednoj emisiji kada usled naleta emocija nije uspela da zadrži suze.

Foto: Ata Images

 

 

Prva asocijacija na pomen imena Jelene Karleuše je lavica, ona koja se ne boji da kaže šta misli i koja to govori ljudima u lice. Da se kao lavica borila da očuva svoj brak, pokazuje i njen poslednji gest kojim je stala u odbranu supruga u jeku tračeva koji bi mogli da uzdrmaju njihov brak. Čini se da su ovoga puta Jelena i Duško stavili tačku na priče o krizi u njihovom braku. Proslava 36. rođendana fudbalera kada u trenutku dok je duvao rođendaske svećice uz njega bila upravo Jelena pokazuje da su jači od tračeva.

Komentari (0)

Loading