Celebrity News

Poznati nemački fotograf očaran Sofijom Milošević

Sofija Milošević zadivila je nemačkog modnog fotografa Majka Azata s kojim sve intenzivnije sarađuje otkako boravi u Frankfurtu gde uspeva da uskladi svoj posao sa porodičnim životom.

Poznati nemački fotograf očaran Sofijom Milošević

Elias Rumelis je poznato ime u svetu mode, ali malo ljudi zna da je ovaj svetski priznat dizajner baš nemačkog porekla. Prisutan je u modnoj industriji preko 20 godina, i od početka svoje karijere bavi se dizajnom.

 

 

Nakon potpisivanja ugovora sa modnom agencijom u Frankfurtu, naša poznata manekenka Sofija Milošević (30) imala je priliku da bude deo njegove nove kampanje koju je slikao čuveni fotograf Majk Azzato. Imajući u vidu biografiju uspešnog Azata, ovo je značajan potez u karijeri lepe manekenke. Kevin Kostner, Snup Dog i Seal su samo neka od imena iz svetskog šoubiznisa sa kojima je ovaj fotograf sarađivao, a sada je došao trenutak da mu Sofija bude nova inspiracija.

- Jako sam uzbuđena što radim sa Majkom, on je zaista jedan od najboljih fotografa na svetu i radujem se ovom novom iskustvu sa njim - izjavila je Sofija za nemačku televiziju "RTL".

Pročitajte: Sofija Milošević podelila bolne uspomene iz detinjstva: Nije bilo lako

 

 

Otkako je doputovala u Frankfurt sa izabranikom Lukom Jovićem, koji tamo igra za klub "Ajntraht", i njihovim šestomesečnim sinom Aleksejem, manekenka se u značajnoj meri posvetila podizanju njihove mlade porodice, ali odavno je isticala da će nastojati da svoju pažnju usmeri i na održavanje uspešne karijere, što sada i dokazuje.

Komentari (0)

Loading