Celebrity News

Velika životna promena: Sofija i Luka doneli neočekivanu odluku

Sofija i Luka su se odlučili za veliku životnu promenu. Spremaju se da napuste svoj dom u Madridu i život nastave na drugoj adresi.

Velika životna promena: Sofija i Luka doneli neočekivanu odluku

Rođenja sina Alekseja potpuno je promenilo život manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića. Sve je podređeno nasledniku,a posebno životno okruženje. Pošto će Luka zaigrati u timu Ajntrahta, porodica će živeti u Frankfurtu, a veoma im je važno da novi dom bude odgovarajući za sina.

Pročitajte: Prostrano imanje Sofije i Luke: Ovde će Aleksej načiniti svoje prve korake (VIDE0)

 

- Sofija i Luka uveliko se pripremaju za veliku selidbu. Kako bi se on posvetio obavezama u klubu, ona će se pobrinuti oko svega što nije lako, naročito kada imate kratak rok i malo dete. Veoma im je bitno da pronađu životno okruženje u kojem će moći u potpunosti da uživaju kao što je to bio slučaj u Madridu - kaže izvor blizak paru za "Blic.

Kako bi novi dom bio odgovarajući i po njihovoj meri, potražili su pomoć stručnjaka

 

- Luki ovaj grad nije nepoznat jer je pre nekoliko godina igrao u njemu, te odlično poznaje dobra mesta, a s obzirom na to da je tada živeo u stanu, ovog puta mu treba više prostora. Tada je živeo sam, a sada ima porodicu. Važno im je da ima dvorište gde će moći da provode vreme sa sinom Aleksejem, ali i da Luka može da trenira ukoliko se situacija sa koronom ne sredi. Žele da vila bude u mirnom delu grada, daleko od znatiželjnih pogleda javnosti i paparaca. U Madridu su često bili na meti fotoreportera koji su ih pratili u stopu gde god da se pojave, bilo da je u pitanju restoran ili neko drugo javno mesto. Takođe se nadaju da će imati mogućnost, ako se pandemija stiša, da im u goste dolazi porodica, što opet zahteva veći životni prostor. Žele da prostorije budu velike, sa mnogo svetla i da bude komforno za život tročlane porodice. Vole da ugoste prijatelje sa svih strana sveta, te hoće da imaju makar dve gostinske sobe u kojima će moći da smeste svoje društvo - dodaje izvor blizak paru.

Komentari (0)

Loading