Celebrity News

Za Bogdanu Ražnatović danas je poseban dan: Prve čestitke uputile su joj one! (foto)

Rođendan Bogdane Ražnatović poseban je dan u porodičnoj vili Ražnatovića. Cecina snaha i majka malog Željka danas puni 25 godina.

Za Bogdanu Ražnatović danas je poseban dan: Prve čestitke uputile su joj one! (foto)

Supruga Veljka Ražnatovića danas proslavlja dvadeset peti rođendan. Bogdana Ražnatović danas ima veliki razlog za slavlje. Iako slavlje, bez njenog supruga, koji je zbog sportskog angažmana u Rusiji, Bogdana će svoj dan obeležiti skromno u krugu porodice.

Baš kao što slavlje u krugu porodice neće izostati, tako nisu izostale ni čestitke povodom Bogdaninog divnog dana. Prve u nizu stigle su baš od njih.

Ceca i Anastasija nikada nisu krile da su oduševljene Veljkovim izborom i da ih je Bogdana osvojila od samog početka. Posebno Anastasija, koja je nekoliko puta isticala da je Veljkovu izabranicu ona birala, ima divan odnos sa snahom, kojoj je prva čestitala rođendan.

Pročitajte: Nije ni čudo što je tako zgodna - Lični trener Bogdane Ražnatović je on! (foto)

Instagram printscreen

 

- Srećan rođendan snajka, volimo te! - napisala je Anastasija na svom "Instagram" storiju, a nedugo za njom, oglasila se i Ceca.

- Srećan rođendan, volimo te - napisala je i ona.

Instagram printscreen

 

Bogdana koja današnji dan provodi u krugu voljenih, ima sve razloge da bude srećna, postala je voljena supruga, majka, a uskoro će postati i tetka.

 

Komentari (0)

Loading