Celebrity News

Nije ni čudo što je tako zgodna: Lični trener Bogdane Ražnatović je on! (foto)

Veljko i Bogdana Ražnatović trening ne prepuštaju slučaju i izuzetno im je bitno da budu u top formi. Mnogi su se pitali u čemu je tajna Bogdaninog izgleda, a sada je kao dan jasno zbog čega je Cecina snaha tako zgodna.

Nije ni čudo što je tako zgodna: Lični trener Bogdane Ražnatović je on! (foto)

Veljko Ražnatović zbog prirode svog posla svakodnevno trenira. Za njegovu top formu, svakodnevni trening je esencijalan. Da i Bogdana redovno trenira, odavno je poznato, a sada je konačno otkrivena i tajna njenog besprekornog izgleda.

Nakon što je na svet donela malog Željka, Bogdana je dobila tim stručnjaka koji su radili na tome, da mlada mama povrati devojačku liniju. Nutricionista je za nju spremao poseban meni, a dane je provodila u teretani, kako bi liniju dovela do perfekcije.

Pročitajte: Pred ovim Bogdaninim podvigom postideli bi se mnogi muškarci

Ipak, Bogdani je čini se trebao intenzivniji trening, pa sada ima novog ličnog trenera.

Veljko je na svom "Instagramu" podelio delić atmosfere sa kardio treninga, na koji se uputio sa suprugom. Bogdana i Veljko trčali su seoskim drumom, a Veljko je supruzi bio vatrena podrška. Naime, dok je Bogdana trčala, Veljko ju je bodrio, kako ne bi zastala.

Pročitajte: Rođendan Veljka Ražnatovića koji se razlikuje od svih do sada

Na snimku se jasno vidi da je Bogdana u top formi, a za sve je zaslužan njen novi lični trener, suprug Veljko Ražnatović. 

Komentari (0)

Loading