Celebrity News

Životinjsko carstvo za maminog mezimca: Aleksandra Prijović sinu priredila spektakl (foto)

Sin Aleksandre Prijović centar je sveta svojih roditelja, koji su od njegovog drugog rođendana napravili čitavu bajku. Mališan, koji je sada dovoljno odrastao da spozna svet oko sebe, uživao je u pravom životinjskom carstvu, koje su za njega kreirali mama i tata.

Životinjsko carstvo za maminog mezimca: Aleksandra Prijović sinu priredila spektakl (foto)

Rođenjem malog Aleksandra, život Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića promenio se iz korena. Ponosni roditelji odmah su mezimcu dali glavnu reč, dok se svakodnevno trude da od njegovog života naprave pravu malu bajku.

Dečak, koji je 6. marta proslavio drugi rođendan, divan dan proveo je uz prisustvo najbližih i pregršt poklona, u prijatnoj atmosferi porodičnog doma.

Instagram screenshot

 

 

Ipak, slavlju tu nije došao kraj. Kako bi upriličili proslavu i za najbliži krug prijatelja, Filip i Aleksandra u jednoj beogradskoj igraonici, napravili su bajkovitu proslavu za svog mališana.

Džungla i safari našli su se u jednom malom prostoru, a sve da bi se sin Aleksandre Prijović osećao posebno za svoj veliki dan. Proslava je izgledala živopisno, a poseban utisak svemu dali su živi papagaji, sa kojima su se gosti fotografisali.

Pročitajte: Nećete verovati na koga je ljubomorna Aleksandra Prijović

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Delić bajkovite atmosfere, ponosna mama podelila je i na svom "Instagramu", a dok su preslatkom mališanu stizale rođendanske proslave, mama i tata pobrali su čestitke za trud i posvećenost, koju su uložili, kako bi za svog sina napravili pravo malo rođendansko carstvo.

Komentari (0)

Loading