Celebrity News

Svi slave kraj 2020. godine, ali Aleksandra i Filp imaju veći povod za radovanje

Aleksandra i Filip Živojinović su dokaz da su neke ljubavi jednostavno suđene. Među njima su se emocija javile na prvi pogled, a danas, pet godina kasnije, njihova ljubav je svakim danom sve jača.

Svi slave kraj 2020. godine, ali Aleksandra i Filp imaju veći povod za radovanje

Za Aleksandru i Filipa Živojinovića 2015. godina zauvek će ostati u kalendaru lepih životnih događaja.

Iako su se ranije sretali na različitim mestima, tada su se prvi put poljubili i od prvog trenutka funkcionisali kao jedna duša.

Aleksandra je priznala da je od prvog trenutka znala da je Filip onaj pravi za nju, a i on je delio isti osećaj.

Aleksandra i Filip Živojinović su dokaz da su neke ljubavi jednostavno suđene

– Od prvog dana smo bili jedan tim i funkcionisali smo kao jedna duša i jedno telo. Sve je bilo nekako prirodno i ja sam joj posle samo deset dana zabavljanja rekao: „Ja ću se tobom oženiti jednog dana“ – priznao je Filip svojevremeno za domaće medije.

 

 

Danas Filip i Aleksandra proslavljaju pet godina ljubavi a svoj srećan dan obeležili su i na društvenim mrežama. Prvo je Filip svojoj dragoj emotivnim rečima čestitao godišnjicu

 

 

– Pre pet godina sam poslao poruku jednoj devojci. I svaki dan od tada. Srećna godišnjica, mama. Volim te – napisao je zaljubljeni Filip, a ona mu je odmah odgovorila:

– I ja tebe, tata.

I Aleksandra se oglasila na svom “Instagram” profilu  i uz emotivne reči objavila fotografiju s njihovog zajedničkog putovanja u Pariz, koju do sada nismo imali priliku da vidimo.

 

 

– Srećna nam godišnjica, ljubavi. Volim te – napisala je Prija 

Komentari (0)

Loading