Celebrity News

Kraljica Elizabeta u strahu: Vesti o zdravstvenom stanju princa Filipa, sve zabrinule

Princ Filip hospitalizovan je a svetski mediji preneli su da je pozitivan na korona virus. Ipak, usled brojnih ispitivanja, tim lekarskih stručnjaka, odlučio je da je najbolje da ga prebace u drugu bolnicu.

Kraljica Elizabeta u strahu: Vesti o zdravstvenom stanju princa Filipa, sve zabrinule

Prošlo je više od dve nedelje od kada je princ Filip hitno hospitalizovan. Vojvoda od Edinburga smešten je u bolnicu u devedeset osmoj godini, a za njegovo lečenje okupljen je tim stručnjaka. 

Kada je vojvoda od Edinburga smešten u bolnicu, svetski mediji podigli su popriličnu paniku, jer se sumnjalo da je zaražen korona virusom, koji bi u njegovim godinama mogao da bude fatalan.

Pročitajte: Platinasta godišnjica - Detalji i tajne braka kraljice Elizabete i princa Filipa

Princ Filip bio je smešten u londonskoj bolnici Edvard VII gde su detaljna ispitivanja pokazala, da vojvoda od Edinburga nije pozitivan na korona virus, već ima problema sa srcem.

- Princ Filip se nekoliko prethodnih dana nije osećao dobro. Pozvan je doktor i on je prevezen u bolnicu, ali ne na hitan prijem. Nema veze sa korona virusom - rekao je izvor, prenosi "People". 

Sada je na preporuku lekarskog tima, princ Filip prebačen u drugu bolnicu. Tamo će se obaviti sva testiranja kako bi se uklonili uzroci infekcije. Lekarski tim obavio je neophodne analize, kako bi utvrdio stanje i rad srčanog mišića.

Pročitajte: Stanje mu se pogoršalo - Princa Filipa hitno prevezli u bolnicu

Iako tim stručnjaka tvrdi da vojvoda dobro reaguje na terapiju, kraljica Elizabeta i ostali članovi kraljevske porodice veoma su zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje.

Komentari (0)

Loading