Celebrity News

Godinu i po od porođaja Anđelka Prpić objavila fotografiju ćerke: Kompletić malene Čarne je nešto najslađe što ćete videti

Ćerka Anđelke Prpić uskoro puni godinu i po dana

Godinu i po od porođaja Anđelka Prpić objavila fotografiju ćerke: Kompletić malene Čarne je nešto najslađe što ćete videti

Boško Karanović

Ćerka Anđelke Prpić na svet je stigla u proleće prošle godine.

Iako je tek tokom letnjih meseci glumica potvrdila da se po drugi put porodila, iz izvora bliskog porodici doznalo se da je malena Čarna rođena 20. maja.

Pročitajte: Jedina fotografija crkvenog venčanja Anđelke Prpić- Glumica blistala u originalnoj venčanici

Tog dana ponosnom tati, a drugom mužu komičarke Marku Žugićuprijatelji su po običaju cepali garderobu.

Jelo se, pilo i pevalo za zdravlje devojčice, karakterno navodno vrlo sličnoj mami.

O princezi predivnog imena, koje je ponela i Anđelkina junakinja iz serije „Žene sa Dedinja”, javnost je do danas mogla samo da spekuliše.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nagađali su glumičini fanovi ima li Čarna oči i nos na tatu, obraze i kosu na mamu i da li je buca ili pak mršavica, a sve pomenuto glumica je prethodnih godinu i po dana odlučila da zadrži za sebe.

Niko ne zna razlog njene tajnovitosti, s obzirom na to da je sina Jakšu od malih nogu prepustila sudu javnosti, takođe niko ne može da zna razlog njene odluke da se po tom pitanju predomisli, makar malo.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Svi misle da plivaju u parama, a Аnđelka sa mužem Markom na premijeru došla na tri točka

Naime, na iznenađenje i opštu radost svih, dramska umetnica je danas objavila fotografiju mezimice dok sedi u kolicima i pokušava da dohvati sladoled koji su prethodno kupile.

Instagram

 

Na slici se videlo i da je ćerka Anđelke Prpić prava mamina princeza koja očigledno voli da se modira.

Sive pantalone mama joj je uklopila sa belom majičicom na faltice i roze srcima, dok joj je obula rozikaste cipelice.

 

Komentari (0)

Loading