Celebrity News

Ceci se obistinili stihovi njene pesme: Otkrila dugo skrivanu istinu o oženjenom muškarcu (FOTO)

Emotivni život Cece Ražnatović već neko vreme je nepoznanica za javnost

Ceci se obistinili stihovi njene pesme: Otkrila dugo skrivanu istinu o oženjenom muškarcu (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Emotivni život Cece Ražnatović nakon prekida veze sa Bogdanom Srejovićem pod velom je tajne.

Niko, ponajmanje mediji, nisu upućeni u to da li je pevačica zaljubljena i, ako jeste, ko je dasa koji joj uveče na jastuku šapuće najlepše ljubavne stihove.

Pročitjate: Tek kada sam se razbolela, Ceca je pokazala pravo lice - Bivša frizerka i kuma Bucka konačno otkrila istinu o pevačici

Pošto se opekla sa Srejovićem, inače bivšim mužem aktuelne devojke Saše Kovačevića, i dozvolila više nego obično da javnost zaviri u njenu postelju, Ceca je donela odluku da o ljubavi više ne govori.

Ivica Veselinov/ATA Images

 

Tek povremeno ona medijima dvosmislenim odgovorima zagolica maštu, što je učinila i nedavno.

Naime, pre par dana ona je objavila duetsku numeru sa Vojažom „Muškarčina”, koja se odlično zavrtela na radiju i lagano zauzima vodeću poziciju na top-listama.

U pomenutoj pesmi, na samom početku refrena, ona izgovara pitanje: „Šta ću ti ja, kada pored sebe imaš ženu?”, a upravo tog dela pesme pri prvom susretu sa Cecom dotakle su se i kolege novinari.

Milan Maričić, Antonio Ahel/ATA images

 

Na pitanje da li joj se situacija sa oženjenim muškarcem iz pesme dogodila nekada potvrdno je odgovorila, a zatim kratko objasnila:

- Svima se to desilo.

Pročitajte: Emotivni život Cece Ražnatović se iskomplikovao - Prvi put nakon raskida oči u oči sa Bogdanom (foto)

Nakon ove Cecine izjave nemoguće je bilo ne zapitati se koji je to oženjeni muškarac poželeo da bude sa njom a ona mu tako odbrusila, da li ih je bilo više, iz koje su sfere...

Ove podatke, veruje se, da će znatiželjna javnost moći da sazna eventualno u memoarima estradne umetnice, ukoliko bude poželela da tome da priča.

 

 

Ako se prisetimo, pokojna Isidora Bjelica želela je da napiše Cecinu biografiju, nažalost, prerano je napustila ovaj svet.

Komentari (0)

Loading