Zorana Jovanović Zorannah: NISAM U VEZI s Halidovim sinom!

19/12/2018 | 16:00

Naša uspešna blogerka kaže da nije u emotivnoj romansi sa Enisom Muslimovićem, s kojim su je u poslednje vreme često povezivali, tvrdi da sada ljubavni život pažljivo čuva od javnosti i da će uskoro objaviti novi roman…

Za blogerku Zoranu Jovanović (28), poznatiju kao Zorannah, ova godina bila je vrlo uzbudljiva. U januaru je sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, s kojim je dugo bila u vezi, živela u belgijskom gradu Gentu, a početkom proleća su se zajedno preselili u Francusku. Dok se privikavala na novu sredinu, njihova veza je došla do tačke kad više nije imalo smisla da se nastavlja. Tokom leta vratila se u nekadašnji životni ritam, koji je znatno usporila dok je bila u vezi. Nedavno je odlučila da poveća grudi, a priča o tom iskustvu bila je i te kako medijski propraćena. Dugo se nagađalo da je ponovo zaljubljena, a pre mesec dana počela su da se pominju i konkretna imena njenih potencijalnih momaka. Razgovor s njom bio je prilika da nam neke vesti potvrdi, a neke odlučno demantuje.

Tokom protekle dve nedelje bili ste na Baliju, u Istanbulu i Zagrebu. Da li je ovo optimalan tempo za vas?

U poslednje vreme malo sam preterala. Počela sam da pomeram sopstvene granice izdržljivosti, ali i to je OK.

Gde još treba da stignete do Nove godine?

Ponovo idem u Zagreb, a potom ću za praznike biti malo kod kuće.

Pre nekoliko dana “podigli ste prašinu” pričajući o povećanju grudi i tome koliko je to bilo bolno. Da li ste tim gestom želeli da devojke odvratite od plastičnih operacija?

Krivo mi je što su novinari iz videa na mom “YouTube” kanalu, koji je trajao 35 minuta, izvukli samo dve rečenice. Rekla sam da sam u nekoliko navrata osetila jak bol, ali 90 odsto vremena bilo je sve u redu. S obzirom na to da sam već petog dana posle operacije bila u gradu, mislim da sam se veoma brzo oporavila. Želela sam da podelim svoje fenomenalno iskustvo, a i da objasnim koje tegobe postoje. Zaista mislim da to nije bolna operacija i da svako ko je o njoj ozbiljno razmišljao treba da je uradi. Ponovo bih prošla kroz sve, jer je rezultat fenomenalan.

Osim ugradnje silikona, ono što čitaoce najviše zanima jeste – da li ste zaljubljeni?

Kad se pogleda moje prisustvo u novinama, jasno je da je uvek glavna tema bio moj emotivni život. Posle raskida moje “čuvene veze o kojoj su svi znali sve”, pa sve i da sam uplovila u nešto novo, poslednje što želim jeste da to što mi se dešava na samom početku bude u medijima, jer tako nešto nijednoj vezi nije potrebno. Izuzetno sam srećna. U ovom momentu to mi je jedino bitno, a veoma mi je drago i što o tome javnost nije obaveštena.

Ako se to “u što ste uplovili” bude lepo razvijalo, hoćemo li videti zajedničku fotografiju na “Instagramu” ili precizan odgovor u nekom od sledećih intervjua?

Sada ću uz veliki osmeh odgovoriti da nisam rekla da sam uplovila u nešto, ali ću sigurno, sve dok svoj privatni život budem mogla da sakrijem, to i raditi.

U poslednje vreme pisalo se da ste u vezi sa Enisom Muslimovićem, sinom pevača Halida Muslimovića?

Odgovor na ovo pitanje kao i celokupan intervju sa najpoznatijom blogerkom Zoranom Jovanović možete pročitati u novom broju magazina STORY koji je u prodaji do 25. decembra!

Brankica TreskavicaPrivatna Arhiva

Još iz rubrike