Željko Samardžić: Moj brak prošao je kroz nevere i bure

27/07/2017 | 15:44

Ako ste muškarac koji je stalno okružen lepšim polom i slovite za miljenika ženske populacije, sva je verovatnoća da će vas nazvati ženskarošem, zavodnikom ili čak švalerom. Međutim, naš poznati pevač Željko Samardžić (61) uspeva da istovremeno važi za ljubimca ženskih srca, ali i zaobiđe takve epitete koji često imaju negativan prizvuk. Umesto toga, za njega kažu da je šarmer. Zvuči mnogo pristojnije, a i više odgovara istini. Pokušali smo da saznamo kako mu to polazi za rukom, ali “stari lav” ne bi to bio kad ne bi imao nekog tajnog asa u rukavu. Pa, neka tako i ostane. Ako ste među onim ženama koje lako podležu šarmu ovog umetnika, obradovaće vas vest da se Željko vratio u javnost s novim pesmama. Singlom “Mila” rešio je da dodatno zagreje slušaoce, bez obzira na visoke temperature.

– Ljudi koji su imali priliku da preslušaju `Milu` i ostale pesme sa istoimenog albuma obasipaju me komplimentima da je ovo moje najbolje izdanje do sada – kaže Željko i dodaje.

– Ovaj album potpuno je drugačiji od svega što sam do sada radio. Neki od komentara koje sam dobio kažu da album `puca od muzike`.

U intervjuu za magazin “Story” pevač je pričao i o svojoj vezi sa suprugom Majom sa kojom je u braku gotovo četiri decenije. Željko je u svom stilu otkrio šta je njihov brod zadržalo na dobrom pravcu i da li je nekada bilo teških momenata.

– `Titanik` je bio zamišljen i napravljen kao brod koji može odoleti svim burama i olujama, a ipak ga je uništila neka santa leda na prvoj plovidbi. Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina – bio je iskren Željko.

Ostatak intrigantnog intervjua pronađite u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 2. avgusta

Boris PopadićDragan Kadić

Još iz rubrike