Sara Jovanović: ŽELIM da budem voljena!

19/11/2018 | 20:51

Pop pevačica nedavno je s prijateljima proslavila 25. rođendan na jednom beogradskom splavu, a nama je otkrila sve detalje s te zabave, ali i da je konačno naučila da stvari naziva pravim imenom…

Pevačica Sara Jovanović obeležila je prošle nedelje svoj 25. rođendan i tim povodom organizovala je zabavu na jednom beogradskom splavu. Žurki su prisustvovali njeni najbolji prijatelji s kojima se druži još od detinjstva, kao i saradnici, koji su joj vremenom postali i bliski. Rođendanska večera protekla je uz mnogo smeha i prisećanja na zajedničke avanture, a nakon toga, uz dva rakošna vatrometa, lepa Beograđanka ugasila je svećice na crno-beloj torti dekorisanoj dirkama klavira. Za muzički program bio je zadužen di-džej koji je Sari i njenim prijateljima ispunjavao sve želje.

– Plan je bio da di-džej sve vreme pušta muziku, a kako se jedan od mojih najboljih drugova i profesionalno bavi tim poslom, mislila sam da će naknadno preuzeti palicu. Međutim, poznate hitove puštali smo svi i samo onaj ko se nije našao pored miksete nije to činio. Igrali smo uz pesme raznih muzičara, od onih koji su trenutno vrlo slušani do onih koji su bili popularni kada smo bili deca – priseća se Sara i ističe da joj je drago što je rođendan provela uz najbliže prijatelje, za koje veruje da bi sve učinili za nju, kao i ona za njih.

– Reč je o ljudima s kojima se družim još iz vrtića ili osnovne škole. S nekima se znam i po dvadeset godina i mnogo puta do sada dokazali su da su osećanja obostrana. Naime, tokom televizijskog takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato” osetila sam njihovu podršku ali i razumevanje zato što ne mogu da se viđam često s njima. Svakoga dana dolazili su na probe i snimanja da mi daju dodatnu snagu i bar na trenutak budu pored mene. Mnogo mi je to značilo – priča ona.

Prvu čestitku atraktivna pevačica dobila je od svog najboljeg druga i dve drugarice s kojima je provela prethodno veče, a zatim su usledile rođendanske želje od članova porodice, brojnih prijatelja, saradnika i pratilaca na društvenim mrežama.

– Budući da sam veče pre svog rođendana prisustvovala koncertu Džejsona Derula, u trenutku kada je otkucalo dvanaest sati vraćala sam se kući. Dve drugarice koje su se tada našle pored mene zagrlile su me i prve mi poželele srećan rođendan. Ipak, moram da priznam da sam najinteresantnije čestitke dobila od prijateljica koje imaju decu. Uz pomoć svojih mališana osmislile su divne i vrlo dirljive glasovne i video poruke kojima su me raznežile – priseća se Jovanovićeva lepih momenata koji su obeležili njen rođendan i otkriva da se želje prijatelja ne razlikuju mnogo od onih koje je poželela sama sebi.

– Ima tu onih standarnih, ali svakako najvažnijih želja: da budem zdrava, voljena i srećna. Osim toga, poželela sam da nastavim da funkcionišem na način koji sam odnedavno počela da praktikujem. Već neko vreme stvari nazivam pravim imenom i razlikujem bitno od nebitnog. Budući da dugo nisam umela da napravim tu razliku, s vremenom sam iscrpela svu svoju energiju, što nije bilo dobro po mene.

Polako učim da napravim balans i fokusiram se na najvažnije.

Mlada pevačica tvrdi da je s godinama savladala još nekoliko lekcija na čijim finesama još treba poraditi.

– Dešavalo mi se da pogrešno tumačim postupke i namere ljudi jer sam polazila od sebe i svoje tačke gledišta, pa se trudim da to ispravim. Takođe umem da budem vrlo nestrpljiva, a pošto ovaj posao zahteva vreme, polako korigujem i tu svoju manu – zaključuje Sara.

Suzana JančićBoško Karanović

Još iz rubrike