Nina Radulović: Šopingom rešavam probleme

23/12/2018 | 13:50

Poznata voditeljka pristala je da se za potrebe našeg modnog editorijala stilski transformiše i tom prilikom otkrila da savršen izgled postiže zdravom ishranom, da joj je manekenska visina češće bila mana nego prednost, kao i da modne savete uglavnom deli sa svojom majkom…

Televizijski formati zabavnog karaktera novinarki Nini Radulović (32) pružili su mogućnost da ponese interesantne odevne komade koji su isticali njenu senzualnost i ženstvenost. Međutim, sve se promenilo početkom godine kada je postala deo informativne redakcije televizije Pink. Od tada pred kamerama nosi diskretne autfite koji joj je i privatno daleko draži. U svakodnevnim prilikama ona voli jednostavnu garderobu kojom odaje utisak odmerene, ozbiljne ali svakako moderne žene i majke sedmogodišnjeg sina. Zato su u njenom garderoberu neizostavani šeširi, kvalitetan džins, bunde od pravog krzna, ali i zanimljivi komadi nakita.

STORY : Pratite li modne trendove?
N. R. : Svakodnevne obaveze ne dozvoljavaju mi da pratim modu u onoj meri u kojoj bih to volela. Zato uglavnom pribegavam proverenom stilu oblačenja koji čine pantalone, tunike, starke, haljinice i čizme. Vreme za kupovinu takođe mi je ograničeno, te tako često samo istrčim iz automobila i na brzinu uzmem ono što sam odavno u prolazu videla. Često pazarim i bez probanja, pa posle vraćam ili menjam. Deluje konfuzno, ali kad god sam odvojila čitav dan za šoping, obavezno sam se kući vratila umorna i praznih ruku.

STORY : Koje komade uvek iznova kupujete?
N. R. : UGG čizme koje bukvalno ne skidam s nogu od oktobra do maja. Takođe, tu su i farmerke, neizostavan komad odeće koji može da se nosi u svim prilikama i u skladu je sa svim modnim promenama.

STORY : Koji gradovi su, po vašem mišljenju, najbolji za šoping?
N. R. : Pariz i Dubai.

STORY : Jeste li jedna od onih žena kojima kupovina može da odagna misli s problema?
N. R. : A ko nije takva žena? Još ako imate vremena isto veče da izađete pa da „prikažete“ šta ste kupili, ugođaj je kompletan. Dođe period kada bih svaki dan „probleme“ rešavala kupovinom, što bi me najverovatnije dovelo do bankrota. Srećom, nemam dovoljno vremena za to.

STORY : U kom periodu se vaš stil oblačenja formirao?
N. R. : Rekla bih da se to dogodilo još u srednjoj školi. Visokim ženama ne stoje kratke majice ili štikle, pa sam zato uvek morala da vodim računa o porporcijama. Stil se nekako sam po sebi nametnuo.

STORY : Visina često predstavlja problem i kada je reč o kupovini pantalona, zar ne?
N. R. : Oduvek mi je bio pravi izazov da pronađem pantalone koje će mi prekriti cipele. Potragu za njima uglavnom završavam odlaskom kod šnajderke. Poslednjih godina u modi su kraće nogavice, što mi ide u prilog.

STORY : Nosite li često cipele s potpeticama?
N. R. : Volim ih, ali ih izbegavam. Moja mama uživa da me podseti da izgledam kao da mi je štikla ugrađena u potkolenicu.

STORY : Jeste li ljubitelj krzna i šešira?
N. R. : Iako zbog ovog priznanja rizikujem da me ljubitelji životinja osude, moram da kažem da kupujem krzno. Jedna sam od onih žena koje i zimi vole da izgledaju doterano. Jakna ili bunda na meni moraju biti upadljivi, dok šeširi imaju zadatak samo da upotpune kombinaciju.

STORY : Koju vrstu nakita najviše volite?
N. R. : Nosim sve, od bižuterije do dijamanata, a postoje komadi koje toliko volim da se dogodi da ih ne skidam po nekoliko meseci. Reč je, recimo, o diskretnim srebrnim minđušama i lančiću na kome piše Lav – ime mog sina.

STORY : S kim se najčešće savetujete kada je reč o modi?
N. R. : S majkom, ali pratim i ono što se plasira kao modni stil „ulice“ na “Instagramu”. Smatram da stil nije samo pitanje odabira adekvatne garderobe, već najvećim delom manifestacija unutrašnje energije. Ako ste u najekskluzivnijoj haljini, a pušite i pijete pivo, sumnjam da će to nekome izgledati lepo.

STORY : U kojoj odeći se vi osećate najseksepilnije?
N. R. : U spavaćici, bez šminke, tek probuđena.

STORY : Na koji način održavate svoju figuru savršenom?
N. R. : Nikada nisam imala idealnu liniju, ali sam uvek bila blizu. Volim da jedem i zahvalna sam što mi je konstitucija tela takva da se kilogrami ravnomerno raspoređuju, pa koliko god da se ugojim to se na meni slabo vidi.

STORY : Koliko puta nedeljno vežbate?
N. R. : U poslednje vreme, vrlo retko. Lav je krenuo u školu, mnogo radim pa jedva i pored mamine pomoći stižem sve da postignem. Ranije, dok sam bila manje opterećena, trenirala sam tri puta nedeljno. Bila su to divna vremena. Često sebi obećavam da ću se uskoro rasteretiti i krenuti starim putem zdravog života.

STORY : Šta se od namirnica najčešće nađe na vašem trpezarijskom stolu?
N. R. : Lav jede dosta hleba, sendviče, picu, pite, pa mi je kuća puna hrane koju inače ne jedem. Ipak, za ručak obavezno imamo neko kuvano jelo, supu i salatu. Uvek je na stolu i voće mada ga moj sin i ja retko jedemo.

STORY : Bliži nam se proslava novogodišnje noći. Hoćete li je provesti sa sinom?
N. R. : Nažalost neću, vodiću program u hotelu “Amsterdam”, a nakon toga pridružiću se bendu Rajka Đokovića i otpevati nekoliko pesama u ime starih vremena.

Suzana Janći

Još iz rubrike