Nikola Rađen za “Story”: Pri prvom susretu Ana me je polila vodom da bi skrenula pažnju na sebe

21/06/2017 | 13:23

Dok se priprema za odlazak u Moskvu gde će igrati za klub Dinamo, vaterpolista Nikola Rađen tvrdi da je tokom suspenzije naučio važne životne lekcije, ali i da je njegov brak sa Anom postao još jači, a uz supruginu pomoć uspeo je da sačuva ćerke od zlonamernih pitanja i komentara.

– Drago mi je što sam pauzu u karijeri iskoristio da bih se spremio za godine koje će uslediti kad prestanem aktivno da igram. Postavio sam prioritete, a sebe sam stavio u funkciju sporta. Ja sam Nikola Rađen – vaterpolista, otac i suprug – kaže vaterpolista i otkriva na koj način Ana i on vaspitavaju decu.

– Supruga i ja sve obaveze sami obavljamo i na taj način vaspitavamo decu. Osim što smo javne ličnosti, ne razlikujemo se od ostalih porodica u Srbiji – tvrdi Nikola i dodaje:

– Ćerke znaju da smo javne ličnosti, ali nisam baš siguran da to potpuno razumeju. Kad bude vreme, razgovaraćemo o tome. Sad smo srećni što su žive, zdrave, imaju sve petice i bave se odbojkom.

Nikola je u razgovoru za “Story” potvrdio i priču po kojoj su se Ana i on upoznali tako što ga je ona polila vodom.

– Pri prvom susretu Ana me je polila vodom da bi skrenula pažnju na sebe, ali kad sam se okrenuo – u mom vidokrugu nije bilo nikoga, jer je znatno niža od mene. Ugledao sam je tek kad sam spustio pogled. Posle sedam dana počeli smo da se zabavljamo – rekao je Nikola Rađen za naš list.

Ostatak zanimljivog intervjua pronađite u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 28. juna

Foto: Luka Šarac

Još iz rubrike