Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Mali peh nije pokvario romantično putovanje (video)

21/06/2017 | 16:53

Ići za svojim snom košta. To može značiti da treba da napustimo svoje navike, može da nas uvali u teškoće, suoči sa razočaranjima i mnogo štošta. Međutim, koliko god da je skupo, nikad nije toliko, koliko plati onaj ko nikada nije živeo – misli su brazilskog pisca Paola Koelja, koje na odličan način opisuju emotivni život poznate pevačice Nataše Bekvalac (36).

Njene ljubavne odluke česta su tema novinskih stubaca, a nedavni razvod od rukometaša Ljube Jovanovića (35), s kojim je provela skoro dve godine, potpuno je iznenadio javnost. Međutim, čini se da pevačica nije dugo očajavala, već se brzo prepustila novoj ljubavi. Ovoga puta njeno srce osvojio je Luka Lazukić (36), IT stručnjak, suvlasnik kompanije koja se bavi programiranjem i digitalnim medijima i jedan od uspešnijih preduzetnika u Beogradu.

Ljubavni par nije nijednog trenutka krio svoju emotivnu vezu te su često viđani u zajedničkim noćnim izlascima, ali i na aerodromu kada polaze ili se vraćaju sa atraktivnih turističkih odredišta. Nedavno su bili na omiljenom Natašinom ostrvu Ibici, gde su uživali u svim čarima jednog od najuzbudljivijih evropskih letovališta. Njihov odmor ovog puta počeo je s mnogo uzbuđenja, jer su pri polasku zakasnili na avion iz Ženeve za Ibicu, tako da su nekoliko dana proveli u Švajcarskoj pre nego što su stigli u Španiju. Mali peh, ipak, nije im pokvario raspoloženje.

Emotivni partneri imali su priliku da posmatraju divne zalaske sunca u romantičnim šetnjama obalom mora, a bili su i na nastupu čuvenog ruskog di-džeja Nine Kravic, čiju muziku harizmatična Novosađanka posebno voli. Pošto je ovo rajsko ostrvo dobro poznato po svojim celodnevnim muzičkim zabavama koje traju do jutarnjih sati, par nije mogao da odoli ni kostimiranim žurkama pored bazena elitnog kluba “Candy World”.

Međutim, najlepši utisak na njih ostavila je prekrasna plaža Cala Comte, skrivena u severozapadnom delu ostrva, koju je zaljubljeni par posetio u društvu nekoliko prijatelja. Tom prilikom, njih dvoje uživali su u fantastičnim gastronomskim specijalitetima tamošnjih restorana, ali i u prelepom pogledu na Sredozemno more. Nesumnjivo je da atraktivna pevačica maksimalno koristi blagodeti života i da joj je najbitnije sopstveno zadovoljstvo, koje joj ovoga puta pruža zgodni preduzetnik.

– Neka svi budu u pravu, meni je cilj samo da budem srećna – napisala je Nataša na “Instagramu” neposredno nakon što je započela vezu s Lukom i tom prilikom zapušila je usta mnogobrojnim dušebrižnicima koji često sebi daju za pravo da komentarišu njen život. A koliko joj Ibica i pažnja novog partnera prijaju, govori i njena poruka s letovanja:

– Srce želi ono što želi.

Autor: Suzana Jančić
Foto: Dejan Briza/Blic, Instagram, Antonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike