Nataša Bekvalac: I dalje slušam SAMO SRCE!

24/12/2018 | 13:46

Pop zvezda tvrdi da uprkos teškim iskustvima nikada neće biti proračunata u ljubavi i ističe da je nesavršena žena koja pravi mnoge greške, ne obazirući se na savete svojih najbližih…

Nataša Bekvalac (38) i “Magla bend” nedavno su organizovali promociju zajedničke pesme “Neprijatelj” koju su i ekranizovali. Neposredno posle emitovanja spota svi su komentarisali da obiluje provokativnim scenama, koje Nataša karakteriše kao senzualne. Kad se snimi takav video, uvek postoji opasnost da komentari budu prestrogi, ali jedna od naših najlepših pevačica kaže:

– Ne plašim se više ničega, a granicu dobrog ukusa nismo prešli. Ovo je šou-biznis, a on trpi provokaciju.

Navikli smo da tekstovi Natašinih pesama govore mnogo o njenim osećanjima, a neretko nose i vrlo jasne poruke. Kada smo je pitali da li je došlo vreme da više sebi ne bude neprijatelj, rekla je:

– Nekada je put do pakla popločan najboljim namerama. Naravno, niko sebi ne želi ništa loše, ali dešava se da upravo to nesvesno činimo.

Kad tako nešto čujete, kako da je ne pitate da li je proteklih meseci sama sebi rekla – počni da više slušaš mozak, a manje srce. Odgovor je bio upravo onakav kakav očekuju svi koji je dobro znaju.

– Ko može da naredi srcu?! Taj se još nije rodio – kaže Nataša dodajući da kod nje naređenja mozga odavno ne funkcionišu.

U istom maniru davala je odgovore i kad je reč o ljubavi. Nedavno je izjavila da se s muškarcima dopisuje, ali da nema “muvanja” i da greši svako ko misli drugačije. Rekla je i da trenutno nije posvećena traženju partnera, već isključivo ćerkama Hani (12) i devetomesečnoj Katji, ali i poslu. Susret s njom bio je savršena prilika da čujemo da li je spremna za novu ljubav.

– Nema tu spremnosti. To se desi i ti se više ništa ne pitaš. Takvo je moje viđenje ljubavi!

Budući da joj je takav stav donosio i mnogo bola, pitali smo Natašu misli li da će ikada postati opreznija:

– Ja sam nesavršena žena, koja greši. Verovatno ću ponovo pogrešiti, ali trudim se da radim na sebi i budem bolja kako za sebe, tako i za svoju okolinu. Verujem da mi predstoje lepe stvari i radujem im se unapred.

Ispričala nam je i da neće nastojati da ćerke bilo šta nauči o ljubavi, jer to ne bi imalo smisla zato što će im se one, jednostavno, događati.

Prilikom nedavnog gostovanja na televiziji, nagovestila je da će Katja biti “nova Nataša”, rekavši:

– Sa Hanom nikada nisam imala problema, evo već dvanaest godina, a sa Katjom… Moj “drugi igrač” sa osam meseci već pokazuje karakter koji je vrlo sličan mom. Ja sam bila veoma buntovna…

Nataša smatra da ju je taj bunt formirao kao ličnost i kao izvođača i zato ga se ne bi ni odrekla.

– Budući da je on deo mog karaktera, bez njega ne bih bila – ja. Jedino mi je žao što sam roditeljima zadavala glavobolje kao tinejdžerka. Da mogu da vratim vreme, verovatno bih ih više slušala.

Pošto ih tada nije slušala, nameće se pitanje da li sada pokušavaju da joj daju savete, a ona kaže:

– Imam divne roditelje koji su uvek tu za mene i srećna sam zbog toga. Pametni su i iskusni. Nisam osoba koja ne sluša ljude oko sebe. Čujem, donekle usvojim, ali uvek uradim po svom… Nekada i na moju žalost.

Otkad se preselila u Novi Sad, Nataši roditelji nisu samo emotivni oslonac već joj pomažu i u svakodnevnoj organizaciji života, jer joj je sada – kada nije samo majka Hane koja ulazi u tinejdžerske godine već i devetomesečne Katje – mnogo teže da uklopi privatne i poslovne obaveze.

Koliko je ta pomoć velika, najbolje govori njena rečenica: “Iza svake uspešne žene ne stoji muškarac, već mama koja joj pomaže oko dece.”

Kada smo jednu od naših najlepših pevačica pitali kojom bi ocenom, od jedan do deset, ocenila godinu koja je na izmaku, pomislili smo na sve lepe, ali i ružne trenutke koje je doživela minulih meseci. Međutim, ona je bez imalo oklevanja odgovorila:

– Čistom desetkom! Kako bih drugačije, kada sam u 2018. dobila drugu ćerku.

Pričajući o planovima za sledeću godina, rekla je:

– Imam dve divne ćerke i dvadeset godina uspešne karijere. Jedino što sebi dugujem jeste veliki koncert.

Brankica TreskavicaBoško Karanović

Još iz rubrike