Milica Todorović za “Story”: Ponekad se osećam kao mašina za pravljenje para, psihoterapija mi pomaže u tim momentima

21/12/2017 | 11:40

Nakon petnaest godina karijere, napornih nastupa, putovanja i mnogobrojnih odricanja koje šou-biznis zahteva, pevačica Milica Todorović (27) odlučila je da napravi višemesečnu pauzu i povuče se s javne scene do nove godine. Iako estrada najčešće ne trpi velika odsustva, poput ovog, pevačica kaže da se za svoju karijeru uopšte ne brine. Najbitnije joj je da se odmori fizički i psihički, kao i svoj glas koji je odavno postao umoran. U međuvremenu, svoje slobodno vreme poklonila je najmilijima, sestri, sestrićima i emotivnom partneru, pozorišnom reditelju Milošu Paunoviću, s kojim je već četiri godine u skladnoj vezi.

– Ovo je moja prva profesionalna pauza. Otkako sam s trinaest godina počela da pevam, konstantno sam bila izložena putovanjima, velikoj odgovornosti, nastupima. Umorila sam se i odlučila da nakratko to prekinem – otkriva Milica za “Story” i komentariše da li su pisanja kako se povlačeni s javne scene zbog problema s kilogramima istina.

– Ne, ja sam srećna i uživam u ovih nekoliko kilograma viška. Oduvek sam želela da ličim na žensko, dobijem butine, kukove, stomačić. Možda bi trebalo da smršam dva-tri kilograma, tačnije da se malo zategnem u teretani, ali ništa radikalno – stavlja tačku na ova šuškanja lepa pevačica, a zatim otvara dušu i objašnjava zbog čega je melanholična i depresivna.

– Ne znam ni sama, vrlo sam osetljiva, u stanju sam da zaplačem zbog bilo koje sitnice. Možda to ima veze s mojim horoskopskim znakom Vaga–Rak, ne znam šta je, ali to je tako. Banalne stvari umeju da me izbace iz takta, ali ja to uvek vezujem za to što sam od trinaeste godine sama u Beogradu, bez roditelja. Oduvek sam putovala sama, mnogo radila bez bilo čije potpore i moguće je da mi se to onda s godinama nakupilo. Često se osećam usamljeno, kao nekakva mašina za pravljenje para. Tada počne da mi nedostaje porodica. Psihoterapija mi mnogo pomaže u tim momentima – iskrena je Milica.

Ostatak emotivnog intervjua pročitajte u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 26. decembra

Suzana JančićPetar Đorđević

Još iz rubrike