Milica i Marko Kon: Sin stiže u decembru

02/07/2017 | 11:54

Bračni par Milica i Marko Kon nedavno su saznali da će krajem godine ponovo postati roditelji, a muzičar otkriva da i ovog puta želi da prisustvuje porođaju supruge

Marka Kona (45) i njegovu suprugu, voditeljku Milicu Kon (30). Naime, pre nekoliko meseci bračni par je otkrio da će po drugi put postati roditelji. Mada je Milica srećnu vest saznala nešto ranije, kako bi radost bila još veća, odlučila je da s Markom to podeli na njegov 45. rođendan.

– Bilo je divno, čekala je ponoć da mi uruči poklone, a u jednom od njih nalazila se kutijica prepuna bombona zajedno sa snimkom sa ultrazvuka. Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim šta time želi da mi poruči i, naravno, bilo je suza – otkriva za magazin “Story“ Marko, dok svoje misli još uvek ne može da iskristališe.

– Teško mi je da objasnim svoja osećanja nakon što sam po drugi put saznao da ću postati otac. To je pravi emotivni rolerkoster. Neizmerno sam srećan – izjavio je pevač, koji je toliko bio oduševljen načinom na koji ga je supruga obradovala da je roditeljima i najbližim prijateljima radosnu vest saopštio na sličan način.

– Isplanirali smo porodičnu proslavu mog rođendana, u kafani, logično. Rešio sam da ih o dolasku bebe obavestim prepričavajući situaciju i način na koji sam ja saznao. Na kraju sam rekao – “A u kutijici za bombone – ovo! – i pokazao im ultrazvučni snimak – priča Kon i dodaje da su se svi mnogo obradovali.

Milica: Ova trudnoća je, nažalost, rizična pa moram da mirujem. Imala sam mučnine koje nisu nastupale samo ujutru. Međutim, Marko je uvek tu da mi pomogne

– Reagovali su baš onako kako se od porodice očekuje. Mislim da se najviše radovala moja baka Marija, kojoj će ovo biti četvrto praunuče – kroz smeh priča aranžer i ističe da je njemu i supruzi bilo potpuno svejedno kog je pola beba. Ipak, neizmerno su se obradovali kada su saznali da će dobiti dečaka pošto već imaju jednoipogodišnju devojčicu Klaru.

– Nama je pol nebitan. Obradovali smo se kada smo saznali da će biti dečak, ali bismo se podjednako radovali i devojčici – objašnjava aranžer koji još uvek nije siguran koje će ime dati prinovi.

– Klara je dobila ime dan pre isteka zakonskog roka. Mislim da će tako biti i sada – priča on.

Prema lekarskim prognozama, Konove dolazak bebe na svet očekuje krajem decembra, ali oni se već uveliko pripremaju za taj dan. Za razliku od prethodnog puta kada je lepa voditeljka imala mirnu trudnoću, sada su lekari njeno drugo stanje okarakterisali kao rizično zbog čega će morati da miruje sve do porođaja.

– Ova trudnoća je, nažalost, rizična pa moram da mirujem. Imala sam mučnine koje nisu nastupale samo ujutru. Međutim, Marko je uvek tu da mi pomogne – objašnjava Milica i ističe da sluša sve savete lekara.

Marko: Ispostavilo se da je moja supruga razmažena i da to nema mnogo veze s trudnoćom. Ali ja volim što sam je razmazio, a još više mi se sviđa što mi je ona to dozvolila. Stalno joj ugađam i presrećan sam zbog toga

– Razumna sam osoba, bar volim za sebe da mislim da je tako, i zato se ozbiljno pridržavam svih saveta koje mi moja lekarka daje. Bezgranično joj verujem – objašnjava Milica dok njen suprug otkriva da će se truditi da joj tokom trudnoće ispunjava sve želje.

– Ispostavilo se da je moja supruga razmažena i da to nema mnogo veze s trudnoćom. Ali ja volim što sam je razmazio, a još više mi se sviđa što mi je ona to dozvolila. Stalno joj ugađam i presrećan sam zbog toga – kaže muzičar.

Bračni par odlučio je da, kao i prvi put, svoj najbitniji trenutak u životu prepusti stručnjacima GAK “Narodni front“ u koje imaju bezgranično poverenje.

– Tu kliniku odabrali smo prvenstveno jer nam je blizu, zatim, zato što sam ja tu rođen, a treći i najvažniji razlog jeste to što je doktorka Slobodanka Boba Babić, koja je Milicu porodila i prvi put, neviđeni car i bog otac – sa ushićenjem govori Marko koji je prošli put odlučio da prisustvuje porođaju svoje žene.

– Bio sam u sali dok je Milica na svet donosila naše dete i to ne može rečima da se opiše. Zaista je divna stvar prisustvovati rođenju bebe. Ne umem da objasnim osećanja koja su me ophrvala kada sam prvi put ugledao ćerku. To je skup svih emocija koje poznajem, mnogo sam plakao i stvarno je bilo emotivno – opisao je svoje ushićenje Marko koji otkriva da će u dogovoru sa suprugom videti da li će i ovoga puta biti prisutan u sali.

– Mislim da ću to učiniti i sada jer to je bila najlepša stvar koju sam doživeo u svom životu – priseća se Kon dok njegova supruga kaže da se raduje novom životnom poglavlju koje će joj doneti drugo dete, ali i da još nije sigurna kako će Klara reagovati na prinovu pošto je još mala da bi shvatila da će uskoro dobiti društvo.

– Klara ima godinu i po dana i mislim da još nije svesna šta se dešava – zaključuje voditeljka koja kaže da je tužna što su sve porodične planove za letovanje morali da stave na čekanje jer će putovati samo ukoliko ona dobije dozvolu lekara.

– Što se letnjeg odmora tiče, biće kako lekarka kaže – iskrena je Milica.

Autor: Suzana Jančić
Foto: Privatna arhiva

Još iz rubrike