Marija Šerifović: Udvaraju mi se i žene i muškarci

22/03/2018 | 22:11

Proslavljena pevačica Marija Šerifović otkriva da je oduvek bila prisnija s majkom Vericom nego sa ocem Rajkom, ali kako će se truditi da u narednom periodu to promeni i bude uvek tu za tatu, kao i koliko je često meta upoznavanja

Mada nam njen osmeh govori drugačije, pevačica Marija Šerifović (33) priznaje da na njenom ljubavnom planu nema ništa novo. Kako ističe, zadovoljstvo koje primećujemo u njenim očima dolazi isključivo zbog profesionalnih uspeha koji se poslednjih meseci stihijski nižu. Radost zbog odličnih poslovnih rezultata, povremeno joj ometu porodični problemi, koji su nedavno pretili da njen uspeh i psihički mir potpuno poremete. Naime, poslednjih nedelja pisalo se da se se njen otac, muzičar Rajko Šerifović i majka, pevačica Verica Šerifović (54), zbog deobe porodične kuće nalaze na sudu i da se slučaj potpuno oteo kontroli. Međutim, Marija otkriva da razdor između njenih roditelja nikada nije bio toliko jak koliko su mediji o tome pisali i da je najbitnije da su zahvaljujući njenom učešću sve svoje nesuglasice uspešno razrešili.

– Kod Šerifovića trenutno je sve pod kontrolom. Znam da se pisalo drugačije, ali iz moje perspektive nikakvih ratnih sekira nije bilo. Ako je iz bilo kog razloga shvaćeno da neki ozbiljni problem postoji, sa sigurnošću mogu da kažem da ih više nema – otkriva muzička zvezda.

Ipak, njen otac u proteklom periodu nije tako mislio te je svoju bivšu suprugu i ćerku često umeo preko medija da uvredi. Međutim, pevačica ističe da mu sve greške i loše poteze prašta.

– Srce je moje veliko ko Rusija, zar ne vidite? – kroz smeh objašnjava svoje postupke Marija i ističe da joj je žao što sa ocem nikada nije imala blizak odnos kao s majkom, ali da joj je drago što se ovih dana i to polako menja.

– Verica i ja provele smo mnogo više zajedničkog vremena, pa je logično što sam prisnija s njom. Ali Rajko i ja dosta smo se popravili, uvek sam tu za njega i pomažem mu oko svega što mu je potrebno – kaže rođena Kragujevčanka sa adresom u Beogradu.

Nakon što nam je objasnila odnose i porodične probleme, zamolili smo Mariju da nam otkrije kako je moguće da je već duže vreme sama i da još uvek niko nije osvojio njeno srce.

– Znam da mislite da je moj ljubavni život senzacionalan, ali moraću da vas razočaram i otkrijem da je u stvari veoma dosadan. U poslednje vreme imam toliko obaveza da ne stižem njime da se bavim. Trenutno sam misli usmerila na posao i to je moja jedina zanimacija – objašnjava Marija i dodaje da iako ne postoji osoba koja joj se dopada, uvek joj prijaju komplimenti i udvaranja:

– Udvaranja uvek ima kako žena, tako i muškaraca, ali im nekako odolevam. Nedavno se u muzičkom takmičanju “Zvezde Granda” pojavio takmičar kojem sam se dopala. Bio je beskrajno simpatičan da sam mu čak zapamtila i ime. Zove se Robert i dolazi iz Beča.

Suzana JančićMiomir Milić

Još iz rubrike