Jovana Mišković: Opstajemo uprkos intrigama

28/11/2018 | 12:00

Poznata pevačica prvi put otkriva detalje svog braka sa filmskim i televizijskim producentom s kojim ima petogodišnju ćerku Antoninu i tvrdi da nikada nije posumnjala u vernost supruga, bez obzira na to što je on često tema tračeva…

Brak Jovane (36) i Marka Miškovića (37) od samog početka česta je tema u medijima, jer su i lepa pevačica i uspešni filmski i televizijski producent uvek bili ličnosti koje intrigiraju javnost. Pošto o svom odnosu retko govore u javnosti, njihova porodica bila je često na meti nimalo prijatnih tračeva. Poslednji u nizu skandala dogodio se početkom godine kada je čitavu Srbiju obišla vest da je Marko u tajnoj vezi s pevačicom Eminom Jahović. Iako je ta priča bila glavna tema žute štampe, Jovana tvrdi da nijednog trenutka nije posumnjala u vernost supruga i da ne voli mnogo da se bavi tračevima, već je umesto toga posvećena poslu i porodici.

Otkako ste se nakon višegodišnje pauze ponovo vratili na muzičku scenu, za kratko vreme našli ste se u žiži javnosti, da li se zbog toga promenio vas život?

– Nemam utisak da se nalazim u žiži javnosti, ali postoji određeno interesovanje medija za moj rad. Prijaju mi nastupi i rad u studiju, pa imam česte nalete pozitivne energije jer mogu da se ostvarim i u kreativnom smislu.

Uživate li u tome što više niste posvećeni samo porodici već se bavite i poslom koji volite?

– Porodici ću uvek biti posvećena do poslednjeg atoma energije i ljubavi, imam veoma jasnu listu prioriteta. Sada sam konačno uspela da ukomponujem svoje muzičke želje u dnevni ritam. Ja sam hipersenzitivna osoba i uživam u tome da svoju emociju izrazim kroz pesmu, za mene je to prirodan osećaj koji mi je nedostajao tokom pauza. Verujem da se to čuje i kroz moju muziku.

Šta je presudilo da se pre nekoliko godina povučete s javne scene, a šta da se ponovo vratite?

– Dosta životnih okolnosti uticalo je na moje povlačenje, ali presudna je bila odluka da se u potpunosti posvetim porodici. To je izraz moje želje da uživam u svakom trenutku Antonininog odrastanja i straha da ne napravim propust u njenom vaspitanju. Za sve to vreme često sam osećala prazninu zbog profesionalne neispunjenosti, ali bilo je i faza i situacija kada mi muzika nije bila ni na kraj pameti. Što se tiče povratka muzici, on je, čini mi se, bio neminovan. Kada je Antonina odrasla i krenula u školu, stekli su se uslovi da svoje “slobodno vreme” posvetim muzici i radu na sebi.

Da li ste u oba slučaja imali podršku supruga? Koliko vam je značajno njegovo mišljenje kada donosite odluke koje su vezane samo za vašu karijeru?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u novom broju magazina STORY koji je u prodaji do 04. decembra!

 

story.rsM.M./Antonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike