Jovana Joksimović nasmejana i srećna: Uživanje u trudnoći u društvu prijatelja (foto)

13/07/2017 | 09:06

Dok čekaju jesen kada će postati roditelji blizanaca, supružnici Jovana (35) i Željko Joksimović (45) koriste svaki slobodan trenutak kako bi bili zajedno. Otkako je saznala da je trudna po drugi put, lepa voditeljka prestala je da prati supruga na turnejama te zajedničko vreme provode samo u Beogradu.

Nedavno su u društvu prijatelja posetili jedan poznati beogradski restoran gde su uživali u odličnoj hrani i još boljem raspoloženju.

Jovana je vrlo lepo izgledala u jednostavnoj crnoj haljini i s napupelim stomakom dok je njen suprug sve vreme bio uz nju.

Inače, poznata novinarka otvorila je porodiljsko bolovanje i sada uživa u društvu porodice i prijatelja. Cetralno mesto u njenom životu zauzima dvogodišnji sin Kosta koji se izuzetno raduje što će uskoro dobiti društvo, a prinove jedva čeka i Mina, Željkova ćerka iz prvog braka.

Najstarija sestra Joksimović poslednjih nedelja često na društvenim mrežama ostavlja statuse u kojima otkriva da je presrećna što će njihova porodica na jesen dobiti još dva člana.

Ivana NikolićNemanja Kostić, Z. Milutinović/ATA Images

Još iz rubrike