Intimna ispovest Aleksandre Prijović: Pravila sam mnoge greške ali sam pobedila demone iz prošlosti

14/06/2017 | 16:55

Dok je kao devojčica gledala “Grand paradu” i imitirala izvođače sa improvizovanim mikrofonom u ruci, Aleksandra Prijović sanjala je o tome da jednog dana postane popularna pevačica, a život joj je dao i mnogo više. Nakon višegodišnjeg vrednog rada, atraktivna brineta stekla je velike simpatije publike, pre svega zahvaljujući izuzetnim vokalnim sposobnostima. Ipak, prava popularnost došla je tek kada je pre godinu i po dana počela da se zabavlja sa sportskim menadžerom Filipom Živojinovićem, koji je postao njen najvažniji oslonac u životu. Ulazak u porodicu Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića doveo ju je u cenar medijske pažnje, ali istovremeno je osetila na svojoj koži da se uspeh teško prašta. Njen život sve češće predstavljan je kao skup intriga s čime bi se teško izborili čak i mnogo iskusniji skandal-majstori, a iako lepa pevačica ne poriče da je pravila greške u životu, tvrdi da su one daleko bezbolnije od mitova koji o njoj kruže. I pored bolnih udaraca koje je primala sa svih strana, Aleksandra nikome ništa ne zamera i trudi se svim silama da ostvari svoje snove. Jedan u nizu stepenika na tom putu uspeha jeste i njen prvi album “Testament” koji je pripremala više od godinu dana.

Neposredno pre objavljivanja albuma “Testament” napravili ste medijsku pauzu, zašto ste se odlučili na takav korak?

– Medijska pauza bila je neophodna kako bih mogla potpuno da se posvetim radu na albumu. Ovaj projekat spremam više od godinu dana, a poslednjih nekoliko meseci sa svojim timom svakodnevno sam radila na tome da na kraju sve ispadne onako kako smo želeli. Nakon svega, punog srca mogu da kažem da smo veoma ponosni na to što smo napravili i na sav trud koji je uložen u album “Testament”.

Ko vam je najviše pomagao dok ste pripremali album?

– Prvenstveno Filip. Nekoliko puta rekla sam da je mnogo talentovan i zna da prepozna dobru pesmu, tako da smo zajedno o svemu odlučivali.

Kuvate li za Filipa?

– Na moju veliku radost, Filip je povukao na svog tatu, tako da je on taj koji kuva kod nas kući.

Neke vaše kolege i bivši partneri predstavljaju vas kao opasnicu koja je spremna na sve zarad uspeha?

– Nisam osoba koja gazi sve pred sobom da bi uspela. Radim svoj posao najbolje što znam i ne vidim šta je loše u tome kada neko želi da ostvari svoje snove. Oni koji su zadovoljni sobom kažu mi “bravo”, a ima i onih koji misle da nisam zaslužila uspeh ili im je krivo što sam uspešnija od njih.

Jesu li vam kolege često podmetale nogu?

– To uvek postoji, ali se ne obazirem na to. Svakome želim uspeh i sreću bez obzira na sve.

Da li vam se dešavalo da i vi budete ljubomorni na vaše kolege u periodu kada niste imali baš mnogo uspeha u poslu?

– Uvek sam verovala u sebe i znala sam da me čeka uspeh. Radovala sam se tuđim pobedama, a dok sam pevala samo na proslavama i za mnogo manje honorare, znala sam da je to početak i da će doći moje vreme.

Ostatak ekskluzivnog intrigantnog pronađite u novom broju magazina Story koji je u prodaji do 20. juna

Izvor: Story
Foto: Danilo Pavlović, Andreja Damnjanović

Još iz rubrike