Goca Tržan: Zašto Raša i ja ne možemo da imamo dete

20/09/2017 | 11:14

Kada je u julu obeležila četrdeset i treći rođendan, pevačica Goca Tržan imala je samo jednu želju – da sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem (29) dobije dete. Srećni bračni par već je krenuo u proces vantelesne oplodnje, a nakon što budu završili prve pretrage i lekarske analize znaće uzrok zbog kog im ne polazi za rukom da se ostvare u ulozi roditelja. Iako je pre deset godina ćerku Lenu rodila bez ikakvih poteškoća, atraktivna plavuša već godinama ne uspeva da zatrudni.

U susret trećoj godišnjici braka, koju će proslaviti 20. septembra, sa Gocom smo se prisetili početka njene veze sa uspešnim bubnjarem i otkrila nam je da mu je trebalo dosta vremena da osvoji njeno poverenje, a potom i srce. Zbog loših iskustava ponetim iz prethodnih veza, poznata pevačica u početku je bila na oprezu sa sadašnjim partnerom, ali su, korak po korak, uspeli da izgrade iskren odnos ispunjen međusobnim razumevanjem. Razgovor smo počeli pričom o njihovom letovanju koje su proveli na hrvatskom primorju, a sa kog su pored lepih uspomena, poneli i jedan mali peh.

Jeste li imali priliku da se odmorite tokom leta?

– Nisam se odmorila jer sam uglavnom radila. Bili smo na Hvaru, ali od jedanaest dana, koliko je trajalo naše letovanje, samo šest provela sam na moru. Dva puta sam morala na napuštam Hrvatsko primorje zbog nastupa, pa sam se vraćala, a jedan dan mi je propao jer je moj suprug povredio ruku prilikom skoka u vodu. Hvala Bogu, sada je sve u redu, ali u tim trenucima nije nam bilo nimalo prijatno jer smo strahovali da se ne inficira, a plašili smo se i da li će rana lepo zarasti.

Bliži se vaša godišnjica braka, spremate li se za proslavu tog dana?

– Ukoliko me suprug iznenadi, proslavićemo taj dan mada nemamo konkretan plan. Nama obeležavanje naših godišnjica nikada nije bilo važno i trenutno smo mnogo više okupirani ostvarivanjem drugih poslovnih i porodičnih ciljeva. Umesto da obeležavamo jednom godišnje dan kada smo se venčali, trudimo se da nam svaki dan bude poseban.

Ostatak Gocine emotivne ispovesti potražite u novom broju magazina “Story”, koji je u prodaji do 26. septembra

Ivana NikolićPetar Đorđević

Još iz rubrike