Goca Tržan: Spremna sam za nov izazov

09/04/2018 | 18:15

Goca Tržan otkrila nam je kako izbegava monotoniju u braku, ali i da se priprema za preseljenje u novi životni prostor jer želi da proširi porodicu

Pevačica Goci Tržan i njen suprug muzičar Radomir Raša Novaković ne propuštaju priliku da jedno drugome za značajne praznike iskažu svoje emocije i prirede romantična iznenađenja, muzička zvezda ističe da u tome nije suština njihovog kvalitetnog bračnog odnosa te da u njihovoj kući važi pravilo da sitnice čine život.

– Moj muž i ja veliki smo emotivci pa svakog dana pokazujemo jedno drugome koliko se volimo. To ne činimo na način da kupujemo velike poklone koje fotografišemo i delimo na “Instagramu”, već nam je dovoljno da pošaljemo dirljivu SMS poruku. Meni je potrebna velika pažnja partnera te mi je važno to što me moj muž konstantno ljubi, grli i gleda požudno kada smo zajedno. Ta bliskost koju imamo osnova je našeg kvalitetnog braka. Ipak, ne bih se usudila da kažem da je to dobar recept za dugovečan muško-ženski odnos jer su ljudi različiti. Postoje žene kojima je najbitnije da u muškarcu imaju sigurnost ili one kojima je važno da imaju bankovnu karticu svog partnera s koje mogu neograničeno da troše sredstva. Legitimno je da svako ima svoje potrebe – ističe Goca i dodaje da je i ona vrlo pažljiva prema svom suprugu:

– Izuzetno sam požrtvovana i predana muškarcu koga volim sve dok se ne zaljubim u drugog – tvrdi sa osmehom šarmantna pevačica.

Poznati bračni par već ima u planu da proširi svoju porodicu i da desetogodišnjoj Leni, koju je Raša prihvatio kao svoju ćerku, podari brata ili sestru. Upravo zbog toga planiraju da se uskoro presele u novi životni prostor koji će ovoj porodici pružiti potreban komfor i u kome će biti dovoljno mesta i za prinovu.

– Promena životnog prostora bila nam je potrebna i zbog toga smo se odlučili na taj korak. Još nije sve završeno i nismo se preselili u novi dom, ali polako se pripremamo. Volim da se bavim uređenjem enterijera i sigurno je da ću sama sređivati naš novi stan. Smatram da stručnjak ne može da sredi prostor u kome ću ja živeti jer bi onda enterijer ličio na tu osobu, a ne na mene – objašnjava atraktivna muzičarka koja nam je otkrila da je uskoro očekuju značajni poslovni poduhvati i da će ove godine održati koncert u Beogradu:

– Ovih dana s kompozitorkom Aleksandrom Milutinović završavam novu pesmu za koju verujem da će imati odličan prijem kod publike, a istovremeno počinjem i s pripremama za beogradski koncert. Trenutno sa svojim menadžerom razmatram u kom prostoru bi bilo idealno da nastupim i da li ćemo organizovati taj događaj pred leto ili na jesen. Veoma mi je bitno da se za taj nastup dobro pripremim sa svojim bendom jer ne želim da moj koncert bude monotono ređanje pesama, već hoću publici da priredim odličnu zabavu i ugođaj za pamćenje – zaključuje poznata pevačica.

Ivana NikolićBoško Karanović/Andreja Damnjanović/Story press

Još iz rubrike