Emotivna ispovest Milice Pavlović: Proganja me mračna tajna iz prošlosti

02/08/2017 | 12:20

Vrcave pesme, nesvakidašnja energija i fatalan ples na sceni odlike su koje opisuju pevačicu Milicu Pavlović (25). Uzimajući to u obzir, reklo bi se da je ova estradna zavodnica stalna meta udvaranja muškaraca, međutim, istina je malo drugačija. Oni koji je poznaju svedoče da se iza te njene dobro istrenirane, poslovne spoljašnjosti zapravo krije nežna, tanana ženska duša, davno uprljana lošim delom jednog muškarca. Povedena tim nemilim iskustvom iz prošlosti, Milica ne krije da je postala vrlo obazriva prema muškom rodu i retko kome dozvoljava da joj se približi. Strpljivo čeka svoju srodnu dušu iako nerado priznaje da još uvek negde duboko u njoj leži strah od novog ljubavnog razočaranja. U međuvremenu, svoju ljubav bezrezervno daje publici, prijateljima ali i baki i deki koji su je nakon razvoda roditelja, kada je imala samo tri meseca, uzeli i podigli. Sve čemu su je naučili i sve što su joj pružili veoma ceni te je nedavno odlučila da svoju zahvalnost pokaže tetovažom njihovih inicijala.

Stalno se piše kako dosta ulažete u karijeru, što je svakako pogubno po vaš novčanik. Jesu li istinite priče da dugujete novac?

– Šansa da se bavim poslom koji najviše volim i da ostvarim svoje snove nešto je što sam najviše želela i sada kada se to ostvarilo, ne žalim ni jednog jedinog dinara da to sačuvam. Istina je da me to dva puta godišnje dovede do bankrota, ali to svakako ne može da se meri sa zadovoljstvom kada vidim koliko ljudi se pronalazi i uživa u mojim pesmama. Na moju sreću, imam zakazane nastupe do januara sledeće godine, tako da brzo “regenerišem” svoj novčanik i nemam dugova. Nedavno sam objavila singl “Operisan od ljubavi” kao poklon svojoj publici koja me verno prati i podržava.

Otkako ste se pojavili u medijima, čini se da niste imali emotivnu vezu.

– Izuzetno sam fokusirana na svoju muzičku karijeru i sve sam podredila njoj. Mada, da se u prethodnom periodu pojavio adekvatan muškarac koji bi držao moju pažnju, teško da bih to mogla da sakrijem od javnosti.

Očigledno je da niste imali mnogo sreće s muškarcima, šta mislite zašto je to tako?

– Do pre izvesnog vremena mislila sam da nemam sreće, ali shvatila sam da….

Ostatak emotivne ispovesti Milice Pavlović pročitajte u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 09. avgusta

Suzana JančićMarko Vulović

Još iz rubrike