EKSKLUZIVNA ISPOVEST Emine Jahović: Nikada se više neću udati!

26/12/2018 | 11:06

Mada tvrdi da joj je 2018. donela mnogo bola, pre svega zbog razvoda od kolege Mustafe Sandala, atraktivna pevačica u 2019. ulazi s velikim ambicijama i u zagrljaju novog partnera, turskog biznismena Sadetina Sarana…

Kada govorimo o javnim ličnostima o kojima smo najviše čitali i slušali u godini na izmaku, čije su nas životne priče najviše radovale, rastuživale, pa i intrigirale, na samom vrhu liste nalazi se pevačica Emina Jahović (36). Pop zvezda sa stalnom adresom u Istanbulu, u februaru nam je otkrila da je odlučila da stavi tačku na deset godina dug brak s jednim od najpopularnijih turskih pevača Mustafom Sandalom (48), a par se i zvanično razveo u junu. Razišli su se na civilizovan način, bez teških reči, a i dalje se zajedničkim snagama bore da svoje sinove Jamana (10) i Javuza (7) izvedu na pravi put.

S dolaskom jeseni, usledile su i nove priče o Emininom životu kada je javnost saznala da pevačica ima novu ljubav i da je u vezi s turskim biznismenom Sadetinom Saranom (54). Dok se u medijima još prebrojavaju milioni koje njen novi partner ima na računu i dok se licitira o tome koliko je veza među njima ozbiljna, atraktivna pevačica otkrila nam je da su je pređašnja dešavanja u emotivnom životu dosta promenila i da su njeni planovi za budućnost prvenstveno vezani za poslovne uspehe, jer smatra da će zbog toga sinovi biti ponosni na nju.

U kratkoj poseti Beogradu, u koji je došla samo zbog fotografisanja za magazin „Story“, zadržala se tek nešto više od 24 sata. Na sopstveno insistiranje, stigla je poslednjim večernjim letom „Turkish Airlinesa“, sutradan je čitav dan provela na fotografisanju, na kome nam je svima pokazala koliki je profesionalac, a dan kasnije vratila se prvim jutarnjim avionom u Istanbul. Duže nije mogla da se zadrži, kako nam je nakon večere u restoranu „Cafe Lavash“ rekla u intervjuu, jer ima neodložne poslovne obaveze. Mada s velikim ambicijama ulazi u 2019, ne krije da je prošla kroz vrlo težak period.

– Pre svega želim da pozdravim sve čitaoce časopisa „Story“ i da im poželim sve najlepše u narednoj godini. Drago mi je što ste izabrali baš mene da se nađem na novogodišnjoj naslovnici, a fotografisanje i intervju koji smo uradili za mene su jedan od lepših momenata u 2018. Ova godina bila mi je izuzetno teška jer sam se u njoj, kao što svi već znaju, razvela, pa samo želim da je što pre ispratim i da mi od nje ništa ne ostane u narednoj.

Ipak, 2018. nije vam tako loše počela jer ste objavili album „Dalje“.

– Jeste, veoma sam zadovoljna kako je publika prihvatila pesme s tog albuma, tim pre što u poslednje vreme domaćom scenom vlada nekoliko novih ljudi i slušaju se pesme koje sve liče jedna na drugu. Na sve to gledam kao na prolazan trend, pa je zato i moj album bio mešavina novog zvuka i melodija po kojima sam prepoznatljiva publici. Uskoro ću objaviti i novi singl „Vukovi“ koji je balada, a tekst sam pisala dok sam se razdvajala od supruga.

Kada govorimo o razvodu, iako su mediji mesecima spekulisali da nešto nije u redu s vašim brakom, ipak su sve iznenadile poruke koje ste Mustafa i vi ostavili na vašim „Instagram“ profilima na Dan zaljubljenih, a u kojima je pisalo da ste odlučili da se raziđete. S kakvim emocijama danas gledate na tu objavu?

– Bio je to vrlo bolan trenutak jer sam s Mustafom provela deset godina u braku, a četrnaest godina smo bili zajedno. Dugo sam lagala najpre samu sebe, a potom i druge da je u našem odnosu sve u redu. Međutim, jednog dana kao da me je neko polio hladnom vodom i videla sam istinu. Već tada sam znala šta treba da radim, ali sam prvo mnogo razgovarala o tome s prijateljima i članovima porodice. Mustafa je zaista veliki čovek, pun razumevanja i odličan otac našoj deci. Ali ja sam shvatila da mi je važnije da budem dobro nego da trpim sve što bih morala da trpim da sam ostala u braku u kome se ljubav između partnera ugasila. Danas znam da sam donela pravu odluku.

Kada je reč o vašem razvodu, jedna od glavnih tema bila je materijalno bogatstvo koje vam je pripalo, a pre svega vrednost kuće u kojoj ste ostali da živite s decom u Istanbulu.

– Razumem da je ta tema ljudima bila najinteresantnija, ali ja se u trenutku rastanka od Mustafe nisam razlikovala ni od jedne druge žene koja ostane sama sa svojim sinovima u kući i ta kuća odjednom postaje prazna. Bilo mi je samo važno da moja deca izađu iz cele priče sa što manje posledica, jer stariji sin nije mogao da spava nakon našeg rastanka i to me je najviše bolelo. Što se tiče materijalnih stvari, sva imovima koju smo Mustafa i ja stekli pripada našoj deci, a hvala bogu, stekli smo dovoljno da njih dvojica mogu da pohađaju najbolje škole koje sami izaberu i da imaju dobre startne pozicije. Ja dalje nastavljam sama, a cilj mi je da budem uspešna poslovna žena na koju će sinovi jednog dana biti ponosni.

Razmišljate li o drugom braku?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju sa Eminom Jahović pročitajte u novom broju magazina STORY koji je u prodaji na kisocima do 08. januara!

Ivana NikolićMiloš Nadaždin

Još iz rubrike