Dve godine uspešnog braka – Severina i Igor Kojić: Reči ne mogu da opišu moju ljubav

09/12/2017 | 16:55

Slavna regionalna zvezda Severina i njen suprug Igor Kojić proslavili su nedavno drugu godišnjicu bračne zajednice uz emotivne posvete jedno drugom, i mada je na njihovom putu bilo ozbiljnih prepreka, uspeli su da ih prevaziđu i nastave dalje

Kada je javnost pre dve godine saznala da će se najpopularnija hrvatska zvezda Severina (45) udati za petnaest godina mlađeg Igora Kojića (30), sina našeg poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, mnogi su bili iznenađeni. Ne samo zbog razlike u godinama već zato što su mislili da je umetnica sreću pronašla pored biznismena Milana Popovića, s kojim je dobila i sina Aleksandra (5). Ipak, pevačica je sve demantovala i pokazala da je prava ljubav tek čeka i da za nju nikada nije kasno. U 43. godini života pronašla je svog idealnog partnera i u Igoru prepoznala sve ono za čim je tragala. Nisu mnogo razmišljali i nakon nekoliko meseci zabavljanja stali su na „ludi kamen“. Najpre su se u septembru 2015. venčali u jednoj istarskoj crkvi pred tek nekoliko najbližih zvanica, a veliku svadbu i građansko venčanje priredili su dva meseca kasnije, 22. novembra, u Beogradu kada je upriličena ceremonija veka na kojoj je bio sav krem domaće estrade. Nedavno je par proslavio dve godine od ovog velikog događaja i zapušio usta svim „nevernim Tomama“ koji su predviđali brzu završnicu ove ljubavne priče. Štaviše, deluje da su zaista pronašli recept iskrenog braka, pa je njihova dvogodišnja zajednica primer i onima koji mnogo duže dele taj status.

Severina možda nije opširna u izjavama svoje ljubavi, ali kad kaže ono što ima, to ostane upečatljivo. Tako je bilo i ovim povodom, pevačica je uputila snažnu emotivnu poruku svom suprugu Igoru, kojom je usput i čitavom svetu obznanila kako se oseća.

– Mome su srcu dovoljne tvoje grudi i krila moja za tvoju slobodu. Iz mojih usta poleteće u nebo, ono što je spavalo u tvojoj duši – bila je poetična pevačica, a nedugo zatim usledio je još kraći ali efektan odgovor njenog dragog supruga koji je uz do sada neobjavljenu fotografiju s venčanja poručio: “Sve do poslednjeg daha”. Pevačica je u retkim prilikama javno iskazivala svoju ljubav prema Igoru, ali njene rečenice dugo se pamte. Nedavno je još jednom iskoristila priliku i poručila mu:

– Stalno, stalno želim da ti govorim koliko te volim, ponekad mi fale reči, ponekad nisu dovoljne. Ali kada me pogledaš u oči, ti znaš šta osećam prema tebi – poručila mu je Seve povodom njegovog rođendana.

Zbilja, Igor Kojić je u svoju suprugu ludo zaljubljen i svoju veliku privrženost pokazuje na svakom koraku. Njenog sina Aleksandra prihvatio je kao svog i kao takvog ga i tretira. Ranije ove godine njih troje posetili su „Diznilend“ u Parizu i podelili fotografije na kojima izgledaju kao srećna porodica, iako je Severina pretrpela veliki stres tokom vođenja parnice s bivšim suprugom Milanom Popovićem, koji je uspeo da se izbori da njihov sin podjednako provodi vreme kod majke i kod oca. Kroz čitav razvoj događaja, Igor je bio uz svoju ženu, pojavljivao se s njom na ročištima i upućivao joj poljupce podrške ispred zgrade suda. Dani suđenja s bivšim mužem toliko su ostavili traga na pevačici da je ta situacija direktno uticala i na njen brak sa Igorom. Mada o tome nikada nije javno govorila, Severina je krajem marta ove godine, upravo na dan ročišta, pobacila dete koje je čekala s Kojićem. Čak ni takav potres nije uticao na jačinu njihovog odnosa, štaviše, mnogi misle da ga je osnažio. Njihova velika želja je da zajedno imaju dete kojim bi krunisali veliku ljubav, ali to se još nije dogodilo.

Otkako je Igor ušao u njen život, pevačica je uz svaku fotografiju koju okači počela da stavlja „haštag“ koji kaže „volim što se volimo“. Time poručuje koliko joj znači njegovo prisustvo, a nije tajna da je uz Igora prebrodila sve svoje dotadašnje ljubavne brodolome. Njih dvoje uživaju jedno u drugom, a pažnju privlače gde god se pojave, nebitno da li uživaju u večeri narodne muzike ili običnoj šetnji glavnim gradom.

Severinu i Igora upoznao je zajednički prijatelj u februaru 2015, nakon njenog koncerta u „Sava centru“. Varnice su sevnule na prvi pogled i veoma brzo počeli su da se zabavljaju. U početku je ta veza funkcionisala na daljinu, ali je venčanje u novembru iste godine sve promenilo. Tom prilikom, ekskluzivno za „Story“, izjavila je da je zaljubljena do ušiju, te da joj se čini kao da njihova romansa traje čitavog života. Pre Severine, Igor se zabavljao sa voditeljkom Jelenom Žeželj i manekenkom Ksenijom Vujović. Njegova današnja supruga svojevremeno je imala romanse sa biznismenom Srećkom Vargekom i Slavkom Šajinovićem, s kojim je nakon dve i po godine raskinula da bi se udala za Popovića. Danas su oboje prevazišli prethodne emotivne lomove i sreću pronašli u zajedničkoj bračnoj luci koju ništa ne može da poremeti. Zasad ona deluje prilično sigurno.

Boris PopadićMiloš Nadaždin/Petar Đorđević

Još iz rubrike