Drama oko starateljstva – Severina: U šoku sam zbog odluke suda, hoće da mi oduzmu sina

21/06/2017 | 11:40

U ljubavi i ratu dozvoljena su sva sredstva. Nekada omiljeni par Balkana, Severina Kojić (45) i Milan Popović (51), na svom primeru dokazao je oba slučaja. Dok su se voleli, prštalo je na sve strane – ta ljubav nikako se nije mogla sakriti. Milan je nebrojeno puta izjavljivao da je pronašao ženu svog života, a pokloni od srca nizali su se jedni za drugim pred novopečenom princezom srpskog magnata. Sve žene želele su da ih muževi tretiraju makar jedan posto od onoga što je Milan tada činio za Seve. Međutim, vatromet je počeo da bledi. Te iste žene bivale su sve manje ljubomorne kada su čule za probleme u vezi kroz koje je ovaj dvojac prolazio, a Severina se sve manje osećala kao princeza. Sada je na redu borba za opstanak. Prirodno je da tolika ljubav ne može jednostavno da se okonča, a drama i teške reči neminovni su u takvim okolnostima. Deluje da su hrvatska zvezda i srpski biznismen izašli na bojno polje i odlučili da odmere snage. Nažalost, liči da je nasred tog bojišta njihov sin Aleksandar (5), jedino vredno iz njihove veze na šta će do kraja života biti ponosni. Ukoliko ova bitka potraje još dugo, najveću cenu možda će platiti upravo on.

A najnovije informacije govore da hoće. Privremena mera Županijskog suda u Zagrebu određuje da Severina svog sina neće moći da viđa dvesta dana u godini, mada ništa u vezi s takvom odlukom ne zvuči privremeno, jer može da potraje i dve godine. Naime, novom raspodelom roditeljskih prava i obaveza, mali Aleksandar provodiće jednu nedelju s majkom, a jednu sa ocem, dok će tokom letnjeg perioda samo jednu sedmicu biti sa Severinom, a tri s Milanom. Drugim rečima, dete će 60 odsto vremena biti s tatom i 40 odsto vremena s mamom. Dok je sa ocem, predviđeno je da Severina sme da ga pozove jednom dnevno i to u određenom periodu.

Ostatak ekskluzivne intrigantne priče koja je uzdrmala ceo region pronađite u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 28. juna

Autor: Boris Popadić
Foto: Jelena Balić

Još iz rubrike