Ana Nikolić: Volela bih da Tara nasledi očev karakter

04/01/2018 | 22:45

Nakon duže medijske pauze, pevačica Ana Nikolić otkriva koliko se promenila otkad je postala majka, ali i da je je ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom i da zajedno odgajaju svoju ćerku

Tokom proteklih nekoliko meseci, poznata pevačica Ana Nikolić (39) doživela je najsrećnije životne trenutke jer se ostvarila u ulozi majke, ali i momente velikog bola kada je okončala brak. Nakon što je početkom avgusta rodila ćerku Taru, njen odnos sa suprugom, muzičarem Stefanom Đurićem Rastom (28), zapao je u veliku krizu. Već u novembru njih dvoje su se odlučili na sporazumni razvod, a popularna brineta javno je priznala da je to njen najveći životni poraz, kao i da joj je mnogo teško što je takav sled događaja bio jedino ispravno rešenje. Utehu u teškim trenucima pronašla je u ćerki, ali i u radu, pa tako već uveliko priprema novi album kome se njena publika neizmerno raduje.

Nakon duže medijske pauze, Nikolićeva se nedavno prvi put pojavila u javnosti da promoviše svoje novogodišnje nastupe. Šarmantna Paraćinka za doček 2018. godine imala je čak dva koncerta u Beogradu, u klubu “Kasina” i hotelu “Metropol”. Za sam početak razgovora, u šali je istakla da je u “najluđoj noći” nosila svoje stare kostime pre trudnoće jer posle nekog vremena ponovo može da ih obuče, a nas je zanimalo gde je te večeri ostavila četvoroipomesečnu ćerku.

– Taru je čuvala žena koju smo angažovali da se brine o njoj, mada ja sam već do pola dvanaest bila kod kuće, a bila sam i uz nju i u šest ujutru kada se obično oglasi svojim zvonkim vibratom. Tako da smo donekle novogodišnju noć provele zajedno. To mi je i bio cilj kada sam prihvatila da pevam u Beogradu, iako sam dobila mnogo bolje ponude za koncerte u inostranstvu. Ipak, odbila sam ih jer je Tara još mala i svako odvajanje od nje teško mi pada.

– Jedna mala Tara koju ljubim, grlim i volim svakog dana. Ona je moj izvor hrabrosti i unutrašnje jačine, moj smiraj, pokretač i smisao života. Isto tako, obaveze i euforija oko ćerke glavni su razlog laganog korigovanja viška kilograma – kroz smeh otkriva Nikolićeva i priznaje da, iako ponekad obaveze oko bebe znaju da budu naporne, ona beskrajno uživa u njima:

– Samu sam sebe iznenadila što sam veoma lako ušla u sistem: okupaj, prepovij, nahrani. U početku sam je dojila i mada je bila veoma sitna, kupala sam je bez ičije pomoći. Tek sada shvatam koliko sam u tim momentima bila hrabra. U suštini Tara je specifična beba. Nije plačljiva ni naporna. Zadovoljna je i dobra devojčica koja se najviše obraduje svom tati – priča Ana i pomalo tužno dodaje da već sada vidi da će njena ćerka biti prava tatina mezimica i da je njihov odnos od samog početka poseban:

– I ja sam bila naklonjenija svom ocu, ali često u šali volim da kažem da to nije u redu. Mi majke prođemo kroz mnoga odricanja, proces rađanja i dojenja, a onda kada se pojavi tata, potpuno padamo u zaborav. U tom momentu on postaje najvažnija figura – iskrena je pevačica koja neočekivano dodaje:

– Volela bih da Tara nasledi očev karakter.

Poznata pevačica kaže da je njen bivši suprug prisutan u životu njihove mezimice skoro isto kao i pre njihovog razvoda te da joj je važno da ćerka u njemu ima najvažniji životni oslonac.

– Stefan je konstantno prisutan u Tarinom životu i tako će uvek biti. Kao što smo oboje rekli u našim otvorenim pismima na društvenim mrežama, ćerka je naše najveće bogatstvo koje će nas uvek vezivati – za sam kraj objašnjava Nikolićeva koja planira da nastavi i profesionalnu saradnju s bivšim suprugom.

Suzana JančićBoško Karanović, Antonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike