Ana Ivanović: Sve je spremno za porođaj u Beogradu

24/01/2018 | 12:42

Kada pogledamo njihove pojedinačne uspehe i sve ono što su izgradili u svojim velikim karijerama, naša proslavljena teniserka Ana Ivanović (30) i njen suprug, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (33), zbilja su imali šta da kažu, a on to i dalje čini baveći se sportom koji najviše voli u američkom klubu “Čikago Fajer“, gde je nedavno obnovio ugovor. Međutim, otkako su se venčali, dva gorostasa iz sveta sporta ujedinili su snage i postali takozvani “superpar“ na sceni poznatih. Zvezdani dvojac takvog kalibra privlači pažnju i najmanjim detaljem, najsitnijim korakom koji načine, posebno otkako je stigla vest o Aninoj trudnoći. Bivša teniserka, ali i svi oni koji je okružuju, prilično vešto uspevaju da sakriju brojne informacije vezane za skorašnji dolazak prinove. Stoga, svaka sitnica koja ispliva na površinu prepoznaje se kao udarna vest, a ovih dana svi svetski mediji bave se najnovijim činjenicama vezanim za slavne supružnike. Ne pamti se kada je neka osoba sa ovih prostora bila na toliko naslovnih strana svetskih magazina i tema svih relevantnih medija.

Tamo gde nema činjenica, pojavljuju se spekulacije, a poslednjih meseci bilo ih je i previše. Od tolike zbrke skoro da niko sa sigurnošću ne može da utvrdi u kom je mesecu trudnoće lepa Beograđanka, ali ono što je poznato jeste da će njeno prvo dete na svet stići početkom proleća. Takođe, neki mediji požurili su da prenesu kako omiljeni sportski par čeka sina, mada niko ne sme sa sigurnošću da isključi mogućnost da će Ana krajem februara ili početkom marta roditi ćerku. Ipak, neke stvari polako postaju izvesne. Švajnštajgerovi su prošle nedelje doputovali u Anin rodni Beograd i čini se da će tu neko vreme i ostati…

Koliko će Ana i Bastijan ostati u Beogradu, kako teku pripreme za porođaj i kako se naša proslavljena teniserka oseća u blagoslovenom stanju, pronađite u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 30. januara!

Boris Popadićguliver/getty

Još iz rubrike