Ana Ivanović: NEZABORAVAN ROĐENDAN u Beogradu!

14/11/2018 | 10:05

Naša bivša teniserka i njen suprug Bastijan Švajnštajger nedavno su prvi put došli u Beograd sa osmomesečnim sinom Lukom, gde su organizovali proslavu 31. rođendana lepe sportistkinje, a potom su se zaputili u Berlin gde je fudbaler primio prestižnu nagradu…

Emotivna, uzbudljiva i važna nedelja nalazi se iza naše bivše teniserke Ane Ivanović i njenog supruga, fudbalera Bastijana Švajnštajgera (34). Nakon dužeg vremena, jedna od najslavnijih lepotica sportskog sveta ponovo je posetila rodni Beograd, što je zasigurno doživela emotivno pošto već dve godine stanuje u hladnom Čikagu s novom porodicom. Dolazak je iskoristila kako bi proslavila 31. rođendan s najbližima, a to je ujedno bio i njen prvi put da sa osmomesečnim sinom Lukom dođe u Beograd. Međutim, tu uzbuđenjima nije bio kraj jer su samo dan nakon odlaska iz Srbije ona i njen suprug imali još jedan razlog za slavlje, jer je Bastijan primio prestižnu nagradu.

No, krenimo redom.

Dugo je Ana planirala dolazak u Srbiju, iako nije znala kako da ga sprovede a da sve bude kako je zamislila. Odlučna da bude van domašaja foto-objektiva radoznalih medija, svoj dolazak u našu prestonicu obavila je velom misterije. Stigla je dva dana pre rođendana, željna da svoj praznik proslavi s porodicom i brojnim prijateljima koje dugo nije videla. Jutro nakon dolaska u Beograd, majku Draganu, oca Miroslava i brata Miloša odvela je na doručak u restoran blizu Aninog stana na Novom Beogradu. Tu im se pridružila i Dragana Džajić, Miloševa izabranica, koja je uspostavila veoma dobar odnos sa bivšom teniserkom. Ana je srećna što je Miloš pronašao partnerku u Dragani, a i ona joj je pomogla oko organizacije rođendanske proslave koja će sutradan uslediti.

Ostatak teksta možete pročitati u najnovijem broju magazina “STORY” koji je u prodaji do 20. novembra!

Boris Popadić Gulliver/Getty Images

Još iz rubrike