Lifestyle

Zubobolja tokom Covida 19?

Zubobolja tokom Covida 19?

Usled obavezne socijalne i fizičke distance, strah od nevidljivog neprijatelja i bolesti umnogome je jači. Ipak, život teče a sa njim dolaze i lepi trenuci koji su vredni osmeha. Kako bi upravo taj osmeh bio vaš zaštitni znak i simbol borbe protiv loših dana, potrebno je raditi na pozitivnim životnim stavovima ali i  obratiti pažnju na redovnost poseta stomatologu i opšte zdravlje zuba.

Svesni da u vreme teških okolnosti, strogih mera i predostrožnosti strah često pobeđuje čak i najnepodnošljivije zubobolje, želimo da posvetimo malo vremena ovoj temi. Da li je poseta ordinacijama bezbedna i šta o tome kaže dr Zoran Antonović iz klinike Dentin Antonović?

Poseta prodavnicama, tržnim centrima, salonima pa i stomatolozima sada podrazumeva niz radnji koje su važne kako bismo svi zajedno bili sigurni i zdravi. Poštovanjem svih mera ne postoji bojazan od nepotrebnog izlaganja virusu, ali dobijamo i uslove života koji su daleko bezbedniji kako po nas, tako i po ljude u našoj sredini.

Ordinacija Dentin Antonović postavila je visoke standarde kada je sigurnost i zdravlje pacijenata u pitanju.

Kako bi sprečili eventualno širenje korona virusa, u ovoj stomatološkoj klinici obezbedili su, pre svega svojim pacijentima, privatan termin rezervisan samo za njih. Na ovaj način termin je u potpunosti posvećen vama, bez prisustva drugih pacijenata u zonama rada.

Moramo napomenuti da se čak i pri takvim, individualnim posetama, poštuje epidemiološki protokol koji podrazumeva merenje temperature pri ulasku, dezinfikovanje obuće i ruku pacijenata, prostorija klinike i stručnog tima Dentin Antonović. Sve mere se obavljaju u skladu sa preporukama Stomatološke komore Srbije, jer je bezbednost kako pacijenata tako i našeg osoblja najvažnija tema.

Osećaj sigurnosti je kod svih nas narušen, ali se zato Dentin Antonović klinika posebno potrudila da vam pored vrhunske usluge pruži i osećaj poverenja i sigurnosti. Oni vam poručuju da nema razloga da trpite bolove i dovodite u pitanje zdravlje zuba, već da uz sve mere opreza posetite vašeg stomatologa, čak i u situacijama kada nije problem u bolovima već želja za novim holivudskim osmehom koji u ovoj klinici, uz najnovije svetske metode i opremu potpuno bezbolno možete dobiti već za 24 sata, a kako to izgleda možete videti na instagram stranici @dr.zoran.antonovic
Dobro došli u fabriku najlepših osmeha.
+381 (0)11 231 84 64
+381 (0)69 231 84 64
-
Dentin Antonović

Komentari (0)

Loading