Uskršnji modni događaj “Srpske modne kuće za decu Prihvatilišta, pod pokroviteljstvom ADV-Veselinović”

05/04/2018 | 10:46

Modna agencija Fabrika je organizovala tradicionalni, uskršnji  kulturno modni događaj za decu Prihvatilišta, , koji je оdržan 02.Aprila, u 20h, u prostoru Dorćol Platz, sa programom:

  • Modna revija »Srpske modne kuće za decu Prihvatilišta«-PANTER, TIFFANY, ZEKSTRA, AMC, BILICZKI, MONA i obuća ŠAFRAN, sa modelima koje su poklonili deci Prihvatilišta, a koje su nosili profesionalni manekeni. Za svaki model na reviji se znalo kom je deteteu namenjenu(7-18 godina), pa su manekeni prilagodjivani njihovim veličinama)
  • Nastup: Jela Čelo, Tamara Aleksić sa mini pozorišnom predstavom sa decom Prihvatilišta.

I Jela Cello i Tamara Aleksić su bile među brojnim pozntaim ličnostima koje su deca Prihvatilišta želela da  upoznaju na Humanitarnom Novogodišnjem događaju za decu Prihvatilišta. Tim povodom smo pozvali Jelu Cello, koja je odmah sa zadovoljstvom prihvatila ućešće i glumicu Tamaru Aleksić da nešto recituje. Tamara je izrazila želju da tu prililku da deci Prihvatilšta koja žele da glume. Njihovo oduševljenje je bilo neopisivo i Tamara je nedelju dana odlazila u Prihvatilište i vežbala sa sedmoro dece, od koji jedna devojčica ne zna da čita.

Brojni donatori koje je Fabrika okupila, obezbedili su deci Prihvatišta pored modela sa revije, Uskršnji ručak, jaja, hranu i veliki broj proizvoda u kojima oskudevaju. Ono što je posebno važno je što su se posle događaja uključili brojni pojedinci i kompanije i već se realizuju brojne nove donacije.

U prepunoj Sali Doćol Platza se te večeri osećala jako vesela, opuštena i pozitivna atmosfera, što je i bio cilj organizatora, obzirom da je Uskrs najradosniji praznik.

Među brojnim zvanicama su bili i brojni VIP gosti, a ono što je najvažnije je da su se deca Prihvatilišta divno provela, da su osetili puno ljubavi, dobili puno poklona, bili i direktni učesnici programa, jednom rečju, «PRESREĆNI«.

story.rspromo

Još iz rubrike