STR8 i Janis Antetokumpo za novi košarkaški teren u Zvezdarskoj šumi

20/07/2018 | 14:18

Kompanija Sarantis, sa svojim internacionalnim brendom STR8, organizovala je tokom juna rekonstrukciju košarkaškog terena u neposrednoj blizini vrtića Zvezdani gaj u Zvezdarskoj šumi. U prisustvu medija, poznatih ličnosti i predstavnika opštine Zvezdara teren je danas svečano otvoren i predat na korišćenje komšijama, ali i svim Beograđanima kojima je Zvezdarska šuma jedna od omiljenih rekreativnih zona u gradu.

Prvi meč na uređenom košarkaškom terenu odigrale su ekipe koje su okupili Nemanja Tricky Blažić, poznati beogradski košarkaški fristajler, i komšije sa Zvezdare, uz čiju pomoć je teren i rekonstruisan. U svom prepoznatljivom stilu, egzibicionu utakmicu je za okupljene goste komentarisao Slobodan Šarenac, naš najpoznatiji košarkaški novinar.

Uređenje ovog košarkaškog terena realizovano je u čast početka saradnje i STR8 Ahead kampanje čije je zaštitno lice Janis Antetokumpo, proslavljeni košarkaš grčke reprezentacije i Milvoki Baksa. STR8 Ahead proizvodi dostupni su u maloprodajnim objektima širom Srbije, a namenjeni su svim muškarcima koji, poput Janisa, jure pravo ka ostvarenju svojih snova!

story.rspromo

Još iz rubrike