“Story” vam povodom novogodišnjih praznika poklanja vredne poklone!

27/12/2017 | 10:14

 

Osvojite NYX poklon! 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP – OSLOBODI SVOJE BOJE U NOVOGODIŠNjOJ NOĆI!

Nedavno otvorena NYX Professional Makeup interaktivna prodavnica na Terazijama 12. u samom srcu Beograda, kako je i samo spektakularno otvaranje nagovestilo, postala je centar okupljanja za beauty zajednicu. Tu su sebe pronašli makeup sladokusci koji žele da uživaju u ponudi profesionalne šminke, koja u ovom trenutku premašuje dve hiljade različitih proizvoda na jednom mestu, što je više nego dovoljno da oslobodite svoje boje u novogodišnjoj noći.

“Dostupna profesionalna šminka koja omogućava neograničenu umešnost u ulepšavanju za sve.” To je bio cilj osnivača, mlade korejsko-američke preduzetnice, kada je 1999. godine pokrenula NYX Professional Makeup.

NYX Professional Makeup je pomogao rastu zajednice profesionalnih šminkera kroz sajmove i škole šminkanja, omogućavajući makeup umetnicima širom sveta da popune svoje komplete obiljem pristupačnih, ali visokokvalitetnih proizvoda. Nova populacija samoukih, digitalno potkovanih šminkerskih umetnika – fanatika za lepotu, brzo je usvojila NYX Professional Makeup. Milioni selfija, tutorijala i snepova ovih DIY-era mogu vam pomoći da dobijete orginalnu ideju za svoj makeup u najluđoj noći koja je pred nama.

Danas je NYX Professional Makeup online zajednica doprinela da smo na prvom mestu kada se radi o ukupnim video pominjanjima na YouTube-u, a na Instagramu je porasla na više od 12 miliona pratilaca, što nas čini trećim najviše praćenim makeup brendom. Oslobodite svoje boje i ostavite neizbrisiv trag najboljim selfijem iz najluđe noći.

Prva NYX Professional Makeup interaktivna prodavnica donosi potpuno novo iskustvo kupovine svojom ekskluzivnom ponudom sa više od 2.000 artikala, omogućavajući svakoj osobi da odabere bilo koju boju, u bilo kojoj kategoriji, bilo koje teksture na jednom mestu. NYX Professional Makeup nudi više od 640 nijansi karmina, glitere, pro-inspirisanih proizvoda, palete za senčenje i konturisanje, šminku za obrve u svim oblicima i teksturama, neverovatne osnove i više od 170 različitih ajlajnera, među kojim su i svetlucavi koji su idalni za savršen makeup u novogodišnjoj noći. #Oslobodi svoje boje!

Ukoliko želite da osvojite NYX poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Stranice 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
story.rsguliver/thinkstock, promo

Još iz rubrike