“Story” vam povodom novogodišnjih praznika poklanja vredne poklone!

27/12/2017 | 10:14

Osvojite dva Maginus paketa!

ARGAN ULJE

ZDRAVA KOSA, KOŽA I NOKTI SA SAMO NEKOLIKO KAPI ARGAN ULJA – TAJNA VEČNE MLADOSTI, LEPOTE I NEGOVANE KOŽE

Arganovo ulje 100 % organsko, pored esencijalnih masnih kiselina obiluje vitaminima, posebno vitaminom E. Visok nivo esencijalnih masnih kiselina arganovom ulju daje moć hidratacije kože, a pri tom koža slobodno diše. Argan ulje uz to pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava maksimalnu prehranu ćelija kože. Kao kozmetičko sredstvo ovo ulje štiti i neguje lice, nokte, kosu i kožu. Veoma je jednostavno za upotrebu jer je sasvim kompleksan proizvod za negu lepote i nisu mu potrebni drugi dodaci, osim vode.

EMUDERM

Predstavlja prirodan izvor Omega 3,6,9 masnih kiselina, koje pomažu u apsorpciji i transportu vitamina A,D, E, K i K2 u krvotok. Ove masne kiseline su od suštinskog značaja za funkcionisanje našeg organizma.

Emuderm na koži ostvaruje emolijentno,vlažeće i zaštitno delovanje, čineći kožu mekom,glatkom i elastičnom,pa je tako pogodno za tretman suve, vrlo suve i zadebljale kože(ispucale pete), kao i za negu vlasišta i suve kose.

Olakšava tegobe kad su u pitanju : ekcem, psorijaza, suva koža, opekotine, akne, fleke na koži, bore, ispucale pete, bol u zglobovima i mišićima, rane, ubodi od insekata, strije, ožiljci, modrice, artritis, hemoroidi i proširene vene, otoci i postoperativne rane, herpes, osip od pelena.

LACTOUREA

Razmazite kožu Lactovit tuš gelom. Obogaćen vitaminima, kalcijumom i mineralima! Visoka moć hidratacije zahvaljujući hranljivim materijama iz mleka. Specijalni sastav hrani i neguje kožu i pruža zaštitu od štetnih spoljnih uticaja ( sunčevi zraci, zagađenost i hemikalije – I ostalih elemenata koji odbranu kože čine slabijom i izazivaju dehidrataciju pa samim tim i gubljenje svežine, mekoće i prirodnog izgleda kože). Lactourea Repair (za veoma osetljivu i suvu kožu), sa deset posto više lactourea-e, dermatolozi preporučuju za lečenje suve kože.

Želite elastičnu, čvrstu i zdravu kožu? Lactourea Lactovit

Ukoliko želite da osvojite Maginus paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Stranice 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
story.rsguliver/thinkstock, promo

Još iz rubrike