“Story” vam povodom novogodišnjih praznika poklanja vredne poklone!

27/12/2017 | 10:14

Osvojite SebaMed paket!

 

Pouzdana ph zaštita kože od iritacije

SebaMed Anti-dry derma-soft wash emulsion ima fiziološki pH 5.5 i održava kožu zdravom, sadrži pantenol koji regeneriše i čuva neophodnu vlažnost kože. Sprečava gubitak lipida i na taj način podržava i štiti prirodnu odbrambenu funkciju kože. Povećava hidrataciju suve kože i štiti je od iritacija i isušivanja, i na taj način koža postaje mekana i elastična. Bez sapuna i alkalija, može se koristiti i za lice i za telo.

Povećava hidrataciju i štiti prirodnu ph vrednost

SebaMed Anti-dry hydrating body lotion predstavlja organski izvor sastojaka koji svojim hidrantnim kompleksom povećava vlažnost kože i podržava i štiti njenu odbrambenu funkciju. Pored pH vrednosti zdrave kože od 5.5 SebaMed Anti-dry hydrating body lotion efikasno neguju suvu kožu i za samo tri nedelje povećava hidrataciju za 26 odsto. Sadrži regenerativnu moć fitosterola i polisaharida koji doprinose većoj hidrataciji suve kože i obnavljanju lipidnog balansa. Shea buter čini kožu mekom i prirodnom, a vitamin E neutrališe slobodne radikale i poboljšava elastičnost.

Dnevni i noćni ph balans kože lica 

SebaMed Anti-dry dnevna i noćna krema sadrži koncentrisane biljne fitosterole koji ublažavaju simptome suve kože. Pored toga, ulja avokada i jojobe omekšavaju i štite osetljivu kožu, dok vitamin E neutrališe slobodne radikale. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka usporava ravnotežu vlažnosti kože, a pH vrednost od 5.5 blagotvorno deluje na lipidni film kože, podržavajući prirodnu borbu protiv dehidratacije i štetnih uticaja iz životne sredine.

Ukoliko želite da osvojite SebaMed poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici

Stranice 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
story.rsguliver/thinkstock, promo

Još iz rubrike