“Story” vam povodom novogodišnjih praznika poklanja vredne poklone!

27/12/2017 | 10:14

Osvojite dva Sarantis paketa!

Her Secret Temptation

Poziv da se prepustiš svojim najskrivenijim željama. Provokativno putovanje kroz skriveni svet senzualnosti i zavođenja.

Da li se usuđuješ da se prepustiš?

Tesori d’Oriente

Vodeći se motom da je lepota odraz vremena koje posvećujemo svojoj psiho-fizičkoj relaksaciji i blagostanju, Tesori d’Oriente nam nudi proizvode neverovatnog kvaliteta i mirise koji stimulišu naša čula. Najfinije arome nežno utopljene u kremastu teksturu ovih proizvoda čine kožu glatkom, negovanom i raskošno mirišljavo.

bioten multiCOLLAGEN

Nova linija za negu lica, biotenmultiCOLLAGEN, sa moćnim dejstvom protiv bora dolazi u formi: dnevne kreme protiv bora SPF10 za sve tipove kože 50ml, noćnog tretmana protiv bora za sve tipove kože 50ml i koncentrovanog seruma za lice protiv bora za sve tipove kože 50ml.

Osnovni sastojci bioten multiCOLLAGEN linije su:

COLLAGEN RESTORER: nagrađivan sastojak koji imam moćno dejstvo protiv bora, a predstavlja peptid čija je uloga da stimuliše sintezu 6 osnovnih strukturnih elementa kože: 3 tipa kolagenih vlakana (I,III,IV), potporna vlakna i hijaluronsku kiselinu. + COLLAGEN RESTORER je svetski pobednik u kategoriji kozmetike, kao najbolji sastojak u takmičenju 25 godina Inovacija.

PRIRODNI AKTIVNI KOLAGEN

HIJALURONSKA KISELINA MALE MOLEKULSKE TEŽINE:

SPF10 I ZAŠTITA OD INFRACRVENOG ZRAČENJA (IR) (dnevna krama), VOCNE KISELINE (nocni tretman) kao i VODA I PRIRODNO ULJE SLATKOG BADEMA (koncentrovani serum za lice).

Ukoliko želite da osvojite Sarantis paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Stranice 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
story.rsguliver/thinkstock, promo

Još iz rubrike