St.Nicolas School na “Back to school” vikendu u Stadion Shopping centru!

23/08/2017 | 12:39

Na manifestaciji “Back to school” u subotu i nedelju 26.i 27.avgusta, St.Nicolas School predstaviće kurseve engleskog, nemačkog i francuskog jezika za najmlađe pri čemu će mališani koji posete štand imati priliku da popričaju sa profesorima i na zabavan način (uz bojanke i igrice) nauče neke strane reči i izraze.

Osnovana 1999. godine, škola St.Nicolas School ima 18 godina iskustva u organizovanju kurseva stranih jezika za polaznike različitih uzrasta i profila.

Od otvaranja prve škole u bloku 70 na Novom Beogradu do danas, St.Nicolas School je izrasla u jednu od najpopularnijih škola stranih jezika u gradu na deset različitih lokacija.

Cilj je da svaki polaznik koji upiše kurs u St.Nicolas School ostvari napredak u svom znanju, a da bismo vam pomogli u tome, nudimo:

– Kvalitetno podučavanje od strane kvalifikovanih profesora
– Male grupe gde je svaki učenik u centru pažnje
– Konsultacije sa profesorom kad god je to potrebno
– Redovne provere znanja kroz periodične testove
– Najnoviju opremu, materijale i resurse za učenje
– Kvalitetno podučavanje

Svi profesori u St.Nicolas School su visoko kvalifikovani i mnogi imaju više godina iskustva iza sebe. Oni su predusretljivi, profesionalni i fokusirani na to da vam pomognu da ostvarite svoje lične ciljeve. Njihov posao je da se pobrinu da vi uspešno učite, ali i da se osećate opušteno i da se istovremeno i zabavite.

Očekujemo vas na manifestaciji “Back to school” u Stadion Shopping Centru!

promopromo

Još iz rubrike