Šminka NYX Professional Makeup od sada u Lilly drogerijama

02/02/2018 | 17:33

Trend profesionalnog šminkanja i postizanja glamuroznog izgleda u samo nekoliko poteza pozicionirao je svetski popularan brend dekorativne kozmetike, NYX Professional Makeup, kao omiljeni make up izbor devojaka. Široki asortiman kvalitetnih proizvoda ovog brenda od danas će biti dostupan i u Lilly drogerijama, na nekoliko lokacija.

Priliku da NYX Professional Makeup-u prve požele dobrodošlicu, na svečanom otkrivanju NYX Professional Makeup kutka u Lilly drogeriji u ulici Kneza Mihaila, imale su brojne poznate devojke među kojima su glumice Bojana Ordinačev i Marina Ćosić, kao i modne blogerke Anastasija Đurić, Jana Dačović, Tamara Ćosić, Marina Abut, Iva Čuljak, Ana Janković, Bojana Kostić i Zlatana Ćirić.

Tom prilikom, brend direktorka NYX Professional Makeup, Miglena Miteva istakla je:

– Veoma smo srećni što je široka paleta NYX Professional Makeup proizvoda koja dolazi iz Los Anđelesa dostupna u Srbiji i što je naišla na sjajan prijem kod svih koji vole dobru i kvalitetnu šminku. Takođe, vrlo smo ponosni na saradnju sa kompanijom Lilly Drogerie, za koju verujemo da će biti i više nego uspešna.

Ovaj izuzetno popularni make up brend nudi više od 640 nijansi karmina, pro-inspirisanih proizvoda, palete za senčenje i konturisanje, šminku za obrve u svim oblicima i teksturama, neverovatne osnove i više od 170 različitih ajlajnera, koji su sada ekskluzivno dostupni u Lilly drogerijama u Ulici Kneza Mihaila, na Banovom Brdu i Ulici Glavna u Zemunu, a uskoro se očekuje u TC Ušće, kao i u još nekoliko Lilly drogerija.

story.rspromo

Još iz rubrike