Princeza Kmeza na “Back to school”

26/08/2017 | 13:00

U nedelju 27.avgusta u 13h u okviru događaja “Back to school” u TC Stadion sa decom će se družiti autorka knjige “Princeza Kmeza” Svetlana Preradović.

“Princeza Kmeza” je zabavna slikovnica izdavačke kuće Laguna, koja obrađuje univerzalnu ljudsku temu – usamljenost i kroz priču i igru zapažanja pomaže deci da iskažu svoja osećanja. Takođe, podstiče roditelje da o njima razgovaraju sa svojim decom. Knjiga je namenjena deci starijoj od 3 godine, a do sada je među mališanima stekla verne poklonike.

Autorka knjige “Princeza Kmeza” Svetlana Preradović iza sebe ima više od dvadeset godina uspešne karijere u novinarstvu, marketingu, PR-u i drugim projektima. Mama je blizanaca Nine i Tadije koji su joj potvrdili da ume da priča priče za decu i tetka Tatjani i Andriji koji su joj otkrili da voli da priča priče za decu.

Ilustrator knjige Tihomir Čelanović ilustrovao je na desetine knjiga, slikovnica i udžbenika, crta stripove, bavi se animiranim filmom i muzikom. Dobitnik je mnogih nagrada i jedan je od najznačajnijih domaćih ilustratora.

Druženje sa autorkom knjige “Princeza Kmeza” uključuje čitanje knjige, razgovor o temama i dilemamama koje knjga podstiče kao i bojenje ilustracija iz knjige.

promopromo

Još iz rubrike