Perite zajedno raznobojni veš – Lovac na boje sprečava incidente tokom pranja

29/11/2017 | 19:55

Jedan od najvećih problema prilikom pranja veša je – kako sprečiti da boje prelaze sa jedne tkanine na drugu? Često se dešava da tamniji veš oboji onaj svetliji čime se gubi izražajnost boja i ona svetlija tkanina “posivi”. To se najbolje vidi na belom vešu koji je nakon pranja sivkast.

Zato razvrstavamo tkanine po bojama čekajući da se nakupi dovoljno određenog veša za “punu mašinu” što zna da bude zamorno, a pri tom ne rešava problem u potpunosti, posebno ako se potkrade neka tamnija stvar u bubnju.

Praktične domaćice znaju da na tržištu postoji rešenje

“Lovac na boje” renomirane nemačke kompanije koja decenijama razvija i usavršava ovu vrstu proizvoda.

Najnovije rešenje Dr Beckmann-a je “maramica” od mikrofibera koja, zahvaljujući svom specijalnom sastavu, kao magnet hvata rasute boje i nečistoću tokom pranja i sprečava problem sa početka ove priče.

Evo i iskustva jedne domaćice koja nam je rekla svoje iskustvo nakon upotrebe “Lovca na boje” :

– Nisam neka preterano revnosna i pedantna, mada priznajem, više od svega volim miris sveže opranog veša. Ne volim da mi se prljav veš povlači po kući, u iščekivanju da se nakupi gomila koju bih posle sortirala i razvrstavala po srodnosti radi pranja. Nemam živaca ni strpljenja za to, pa sve pokupim operem zajedno i šta ispadne. Veš nekad bude sivkast i ne tako blistavih boja, ali je bar čist. Nisam se bunila, to je bila cena mog nestrpljenja i nemarnosti.
Lovac na boje je verovatno izmišljen za domaćice kao što sam ja. Veoma sam zadovoljna što mi Lovac na boje pomaže da bez odvajanja veša imam čist, ali i veš jasnih boja, kao da je nov.

Ekološki čistači

U paleti proizvoda za čišćenje, pronaći ćete sredstva za čišćenje i negu veša, kao što su Lovac na boje, Super belo, Eliminator nepoželjnih boja, Eksperte za fleke, itd, ali i sredstva za čišćenje domaćinstva, kao što su Čistač ravnih ploča, Čistač rerni i grila , odstranjivač kamenca iz maloh kuhinjskih aparata i mnoga druga efikasna sredstva.

Veoma je jednostavno: ako na pakovanju piše, onda možete biti sasvim sigurni da ste kupili kvalitetno sredstvo za čišćenje, vrhunskih performansi i što je jako važno, ekološki prihvatljivo sredstvo!

story.rspromo

Još iz rubrike