Osvojite tri MediGroup paketa!

08/08/2017 | 16:55

Dermatološki pregledi – za pouzdanu brigu o koži

Tokom letnjeg perioda, koža lica se suočava sa nepovoljnim uticajem sunčevih zraka, morske vode i faktora iz okoline kojimogu narušiti njen izgled. Za zdravu kožu, pored raznovrsne ishrane, nege i hidratacije važno je da u svoju rutinu uvrstite i redovne posete dermatologu.

Kako bi izašao u susret svima koji brinu o svojoj koži, MediGroup je avgust posvetio dermatološkim pregledima, koje do kraja meseca možete obaviti po povoljnijim uslovima, u šest domova zdravlja, na više lokacija u gradu (Vračar, Zvezdara, Banovo brdo, Zemun i Novi Beograd).

Privatni zdravstveni sistem MediGroup predstavlja jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva na prostoru bivše Jugoslavije. Sistem čini šest domova zdravlja sa Opštom bolnicom MediGroup i tri specijalizovane ustanove.

MediGroup je u saradnji sa Biodermom, partnerom za mesec dermatologije, pripremio poklon paket koji uključuje vaučer za dermatološki pregled koji se može iskoristiti u svim domovima zdravlja MediGroup tokom avgusta, jedan Bioderma proizvod, kao i vaučer sa 20% popusta za kupovinu jednog proizvoda iz asortimana Bioderme u MediGroup apotekama.

Ukoliko želite da osvojite MediGroup paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

story.rspromo

Još iz rubrike