Osvojite tri Ladival poklona!

01/08/2017 | 15:30

Gift Box with blank tag

LADIVAL – medicinski preparati za sunčanje i najosetljivije kože

Ladival je medicinska linija proizvoda za zaštitu od sunca posebno prilagođenih osetljivoj i koži sklonoj alergijama. Sadrži više oblika preparata namenjenih različitim tipovima kože, uključujući masnu kožu, podložnu aknama. Namenjena je celoj porodici, sa posebnim oblicima za nežnu dečiju kožu.

Ladival je jedinstvena linija na tržištu koja pruža zaštitu i od štetnog infra crvenog zračenja (IR-A). Ladival štiti osetljivu kožu od pojave fleka, crvenila i osipa, kao i suncem izazvanog starenja, jer ima sve potrebne UV-A, UV-B i IR-A filtere. Posebno je prilagođena osobama koje imaju alergijske reakcije na sunce, jer ne sadrži konzervanse, parabene, ulje, PEG emulgatore, parfem, boje, kao ni veštačke – sintetske filtere. Ladival linija sadrži i enzim Phytoliase koji je odgovoran za “popravku oštećenja” na DNK u ćlijama kože, nastalih pod uticajem štetnog zračenja sunca. Ladival proizvodi za negu posle sunčaja dodatno sprečavaju isušivanje kože i neguju je.

Kolekcija za sunčanje Ladival je nemačka medicinska linija, vrhunskog kvaliteta i proverenog dejstva, iza koje u Srbiji stoji kompanija Hemofarm. Ladival je ujedno i najprodavanija linija medicinskih proizvoda za zaštitu od sunca u Nemačkoj, pa je odlična preporuka za adekvatnu zaštitu kože od štetnog zračenja sunca i bezbedan način postizanja preplanule boje.

Ladival je tu, zato uzmite samo najbolje od sunca!

Ukoliko želite da osvojite Ladival poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

story.rsladival

Još iz rubrike