Odmor je vreme za porodicu – Provedite ga uz najbolje serije i filmove na HBO GO

30/04/2018 | 13:46

Prvomajski praznici idealni su praznici za uživanje sa najbližima. Gradovi su prazni: čitave porodice odlaze u zelenije krajeve države, gde uz bliske prijatelje proslavljaju praznik rada. Bilo da je vaš izbor ove godine jezero, odmor sa nekolicinom prijatelja uz roštilj ili ostajete kod kuće, imamo rešenje za zajedničku zabavu – HBO GO.

Usluga videa na zahtev HBO GO donosi vam preko 4000 sati vrhunskog programa: od omiljenih serija, preko vrhunskih blokbastera do najboljeg sadržaja u kojima će uživati vaši mališani.

Najbolje od svega je što vam HBO GO daje besplatan prvi mesec: ako sada posetite www.HBOGO.rs i registrujete se u dva jednostavna koraka, čeka vas 30 dana besplatnog korišćenja ove usluge. Sve je prevedeno na srpski jezik, a sadržaj možete da pratite na telefonu, tabletu, kompjuteru i smart televizoru.

Ako ste se registrovali, ovo su naše preporuke u kojima možete uživati u narednim danima.

Ispaljene

Genijalna komedija za celu porodicu, u kojoj glavne uloge tumače američka komičarka Ejmi Šumer i sjajna glumica Goldi Hon, koja se ovim filmom vratila u svet glume nakon višegodišnje pauze. Nakon što ju je dečko ostavio uoči odlaska na egzotični odmor, impulsivna sanjarka Emili Midlton ubeđuje svoju neviđeno opreznu majku Lindu da zajedno otputuju u raj. Potpuno različite, Emili i Linda shvataju da treba da pomire svoje razlike kao majka i ćerka – što rade na nepredvidiv i urnebesan način – i da je to jedini način da izbegnu divlju avanturu u džungli u koju su upale.

Vozač

Sjajna akcija sa talentovanim Anselom Elgortom, koji tumaču ulogu vozača za bekstvo sa mesta zločina oslanja se na ritam muzike kako bi postao najbolji u svom poslu. Kad upozna devojku svojih snova (Lili Džejms), Bejbi vidi priliku da batali svoj kriminalni život i izađe čist iz svega. Ali biva prisiljen da radi za šefa mafije i to kreću zavrzlame…

Spajdermen: Povratak kući

Svi znaju priču o Spajdermenu, ali ona je ovoga puta ispričana na nešto drugačiji način. Mladi Piter Parker počinje da se privikava na svoj novootkriveni identitet superheroja. Uzbuđen zbog iskustva sa Osvetnicima, Piter se vraća kući, gde živi sa tetkom Mej, pod budnim okom novog mentora Tonija Starka. Piter pokušava da se vrati svakodnevnoj rutini ali kad se Lešinar pojavi kao novi zlikovac, sve ono što je Piteru najvažnije, biće stavljeno na kocku.

Sinhronizovani crtaći za klince

Nove epizode „Maše i medveda“

Više od pedeset epizoda crtaćeg serijala „Maša i medved“ sinhronizovanog na srpski jezik čeka vas u sekciji HBO GO kids. Nekadašnji cirkuski medved skrasio se u šumi i spreman je za miran život okužen tišinom i spokojem, sve dok ne upozna devojčicu po imenu Maša, koja živi u šumi sa prasetom, kozom i psom, i pravi je mali avanturista.

Pepa prase

Ova animirana serija prati Pepu prase, nevaljalo malo prasence koje živi sa mlađim bratom, Džordžom, Mamom prasetom i Tatom prasetom. Pepa najviše voli da se igra, preoblači, provodi vreme u prirodi i skače po blatnjavim baricama.

Patrolne šape

“Patrolne šape” su sedam herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

Story.rspromo

Još iz rubrike