Navijaj za “Trofej Beograda” uz GUD kikiriki

09/08/2017 | 14:04

U susret vreloj košarkaškoj sezoni, brend GUD nastavlja sa podrškom košarkaškoj selekciji Srbije. I na ovogodišnjem tradicionalnom turniru “Trofej Beograda“, koji se održava od 11. do 13. avgusta u Hali Aleksandar Nikolić, GUD će srpskim košarkašima dati podršku i vetar u leđa za osvajanje novih medalja.

GUD kikiriki će i ove sezone biti deo sjajne navijačke atmosfere tokom predstojećih mečeva sa Crnom Gorom i Grčkom. Meč sa Grčkom, reprezentacija Srbije će odigrati u subotu, 12. avgusta, dok se meč sa Crnom Gorom igra u nedelju 13. avgusta, oba sa početkom u 21 čas.

Kompanija Marbo Product sa brendom GUD deo je pula sponzora Košarkaškog saveza Srbije od 2015. godine. Kompanija je prepoznala trud i rezultate koje postižu srpski košarkaši i košarkašice i postala je zvanični sponzor nacionalne košarkaške organizacije. Kao sponzor podržava razvoj košarke i ulaže u istu, dodatno promovišući sport kao stil života uz podizanje svesti o važnosti bavljenja sportom kroz dodatne promotivne akcije koje organizuje tokom brojnih dešavanja.

Na velikom broju prestižnih sportskih turnira GUD pruža podršku i bodri sport. Košarka je sport prema kome srpski narod gaji posebne emocije i uz ponos što naši košarkaši i košarkašice postižu izvanredne rezultate, GUD nastavlja da bude deo tima za pobede Košarkaškog saveza Srbije.

story.rsNebojša Paraušić

Još iz rubrike